söndag 8 juni 2014

Fullt ös....

Det är tydligen dags för ett nytt blogginlägg här! Märkte t o m i en kommentar att jag var saknad och det blir jag glad för förstås! :) Det har varit fullt ös här ända sen jag lämnade Turbo på korttids i torsdags kväll så jag har inte hunnit med att blogga. Men nu så, tänker jag ta mig tid en stund.




Jag lämnade Turbo precis efter att han fått veta att assistent Kent är sjukskriven under nästa vecka och alltså inte kommer att assistera i skolan månd - onsd. Om personalen Tom fick se något utbrott eller nåt liknande pga det, vet jag inte. Jag har inte hört ett ljud från korttids sen jag lämnade av Turbo där. Vet ni, det har varit kanonskönt att kunnat koppla bort bekymren och känna sig trygg med att personalen isf fixat ett utbrott! Denna gången har vi kunnat vila våra stressade hjärnor från att behöva ligga steget före och/eller lotsa Turbo igenom något som är jobbigt. Nu återstår det att se hur han är i morgon....

Jag och mannen klev upp väldigt tidigt i fredags för att åka med på en bussresa med en massa vänner till Danmark - närmare bestämt Holbaek. Vi hade önskat att få ett extra dygn tors - fred på korttids för att kunna åka. Eftersom vi hade ett dygn tillgodo sedan tidigare så lyckades man pussla ihop det så det funkade! Heja vårat korttids!!
Iväg kom vi och resan var lång, men otroligt trevlig.




Resan tog oss till ett ställe som bl a innehöll ett mycket intressant museum.




Vi hade lite trevligheter för oss under resan, och kom hem sent på kvällen trötta och nöjda med dagen.
En sovmorgon satt fint på lördagen. Vi segade oss igång och till slut så enades vi om vad vi skulle göra med dagen.... vi hade några olika alternativ.... Vi satte lite fart med förberedelserna.
Umgicks med lite vänner på bortaplan på eftermiddagen och senare till kvällen bjöd vi hem några stycken. Vi tog en liten fortsättning på bussresan från fredagen och umgicks vidare :) Härligt med goa vänner och härligt att vi äntligen tog oss i kragen och orkade fixa till en bjudning med lite grillat!




Det blev en sen kväll igår med, men så mysigt och värt det! Vi fick ju sovmorgon i morse också :)
Efter en sen frukost idag, drog vi in till stan. Vi behövde köpa en grej till poolen så vi kunde sätta fart på den idag. Värmen verkar ju komma så då är det bäst att passa på så den kan komma upp i badvänlig temperatur snart.




Väl hemma från stan var jag tvungen att hasta iväg till jobbet. Hur segt som helst!! Hade ingen lust att jobba. Hade mera lust att göra ingenting! Men det var bara att sätta fart och göra det jag skulle. Jobbet den kommande veckan blir ett enda stort pusslande pga personalbortfall runt Turbo. Men vi får göra det bästa av det och hoppas situationen snart löser sig till det bästa så fort som möjligt!

Nu tänker jag strax hoppa i säng för att vara redo för en ny dag i morgon. Hämtning av Turbo på korttids tidigt i morgon bitti, är det som står först på schemat.
Kram på er ♥

2 kommentarer:

Lena sa...

Låter som en väldigt skön helg =) Hoppas nu att det går bra imorgon när Herr Junker kommer hem också.
Skönt att du inte slöar till utan jobbar lite också :P
Närå, skoja bara. Tufft när det blir tajt med tid.
Sov sött <3
Kram pårej!

Nina sa...

Ni bara flänger å far..
Men roligt verkar ni haft, och det är ju huvudsaken :)

Go-kramarna!