fredag 15 november 2013

Stressfredag!

Idag när jag vaknade upp på morgonen kände jag att jag var piggare än igår, för det var ingen höjdardag. Bäst att vara piggare för dagen skulle bli lång och med variation. Ända sen förra torsdagen då Turbo blev avstängd från skolan, har assistent Kent varit här hemma på dagtid med honom. Ända t o m onsdagen då hans vecka här tog slut. Så igår hade jag och Turbo en ensam förmiddag tills assistent Nisse kom på det sedvanliga torsdagspasset på em. Idag var Tom från korttids insatt på fm-schemat och det fick förstås bli här hemma eftersom avstängningen från skolan är det som gäller.

Jag kom iväg till jobbet och det var välbehövligt. Tyvärr blev jobbardagen kortare än jag tänkt mig och vad jag hade behövt. Meningen var att mannen skulle med Turbo till tandläkaren mitt på dagen. Vi hade gjort upp det från början, men när det kom till kritan så backade Turbo - han ville ha det som det alltid brukar vara. Det har alltid varit jag som åkt med honom dit. Han visade tecken på oro och han uttryckte det också t o m i ord att det oroade. Klart att jag ställer upp och åker de där åtta milen i stället för att jobba då....

Tandläkarbesöket gick jättebra! Duktiga Turbo! Tänk vad det gör att han fått gå onödigt ofta bara för att det inte ska vara nåt märkvärdigt med tandläkarbesök! Turbo kanske har lagat ett hål i hela sitt liv och skulle inte behöva gå mer än en gång om året på koll, men tandläkaren tycker han ska komma var tredje månad för att få in en rutin på besöken. Idag såg jag verkligen vilken nytta det gjort. Sen kommer det ändå att vänta en jobbig grej framöver, men vi beslöt idag att vi skjuter det på framtiden lite....

Lite jobbstress väntade mig sen resten av dagen, men jag är ändå nöjd att besöket hos tandläkaren gick så bra så det var det värt!

Lite fredagsmys sen medan gubben ser på fotboll och jag är lojal och håller sällskap i Tv-soffan. Nu är snart matchen slut så kanske man kan få se nåt annat ;)

Kram på er alla <3

 

1 kommentar:

This is my life sa...

Önskar en skön lördag!