måndag 18 november 2013

Less

Det är väl egentligen dags för ett inlägg, har inte skrivit sen i fredags fast jag borde. Jag kan väl säga att jag är ordentligt less på hela den här historien nu med Turbo som hemmasittare. Känner mig less på att vi inte ser ett slut på det här, vilket jag tycker att vi borde ha gjort vid det här laget.
Ikväll blir det inte så många rader här, men jag återkommer. Ska summera helgen som gick och även den här dagen. Det är många frågor hos Turbo nu angående skolsituationen och tyvärr har vi inte så många svar. Oron är påtaglig, speciellt i morse och jag förstår honom.
Idag har vi haft stormöte om Turbos och vår situation. Trodde mer skulle vara klart, men tyvärr. Vi rev upp beslut som var fattade, vi spånade också fram något helt nytt. Bra eller dåligt - ja, vem vet. Nu går vi mycket på vår magkänsla och vågar stå för den och jag hoppas det blir rätt. Bl a ett långsiktigt beslut som rektorn tagit, rev vi upp... Det får inte bli några missar nu.
Återkommer som sagt och tyvärr fortsätter hemmasittningen :(
Kram, kram <3

3 kommentarer:

Nina sa...

Men ååh! :(
Kramar om <3
Nina

Tina sa...

Sitter här och skakar på huvudet...vad f-n nu måste det lösa sig ! Bamsekramar <3

Annelie L sa...

Hoppas magkänslan känns rätt och att ni kommer fram till en lösning snart. Det blir ju inte enklare när tiden rinner iväg. Ju fortare desto bättre .
Massor av "orkamedkramar"