söndag 3 november 2013

En bra helg!

Kan väl konstatera att den här veckan som gått har varit en jobbig vecka. Samtidigt som jag skulle försöka ta ikapp det jag kom efter de där dagarna då vi höll Turbo hemma från skolan så vällde det förstås in nytt jobb. Dessutom var jag väldigt stressad och orolig över skolsituationen som tärde en del. Mötet med rektorerna var verkligen välbehövligt för att reda ut vissa saker.

Nu börjar en ny vecka och jag hoppas den blir lugnare på alla sätt och vis. Men den där oron finns förstås där eftersom vi inte alls vet i nuläget hur det ser ut om två veckor. Spännande tider är det iaf, det kan man inte säga annat!


Ett torg i Prag

Helgen har varit lugn och det känns så bra att Turbo är lugn på hemmaplan på helgen så man hinner hämta andan lite. Hade det varit oroligt och en massa utbrott så vet jag inte hur vi orkat. Men vi njuter av att det varit en bra helg nu!

Som sagt, en ny vecka drar igång i morgon och det är bara att hoppas på det bästa att allt flyter på som det ska på alla fronter. Ett samtal ska jag nog försöka få till med LSS-handläggaren iaf, få se vilket håll det leder till.....

Kram på er alla fina ♥

1 kommentar:

This is my life sa...

Det värmer mig att ni haft en bra helg! Skönt att få vila lite i att det kan "flyta på", få möjligheten att ladda om.
Önskar en fin vecka!
Kram!