måndag 23 april 2012

Laddar för fullt!

En ny vecka har påbörjats och inget anmärkningsvärt har väl hänt idag. Turbo har fungerat bra i skolan med Nk idag och det är skönt när det flyter på.
Jag och mannen laddar inför mötet i veckan som vi ska ha med skolchefen och rektorn. Vi skriver upp allt som vi kommer på som kan vara viktigt att komma ihåg till mötet. Nu gäller det att ha på fötterna och vara påläst! Men det känns som vi kommit en bit på väg i o m att skolchefen vill ha en träff för att diskutera igenom läget. Samtidigt tror jag inte på bättring förrän jag ser det i praktiken. Efter dessa i stort sett tre år som vi haft kontakt med rektorn så borde läget vara ett annat, men fortfarande trampar vi bara runt, runt och har inte kommit så mycket längre än utgångsläget....
Men nu har jag och mannen som sagt tröttnat. Detta med att det inte fixats med vikarie förrän jag lägger mig i och efterlyser ett besked från ledningen.... ja, det är så skrämmande så det har blivit droppen för oss. Nu tänker vi inte ge oss. Antingen får bättringen komma omedelbart eller också får vi ta ett beslut om att Turbo får gå på en annan skola... men tyvärr finns det ingen i närheten - suck! Men så här kan vi ju inte ha det under hela högstadietiden, så vi kommer nog att ställa allt på sin spets under mötet!
Just nu känns det som jag kommer kunna strida hur mycket som helst för att få det bra runt Turbo, har fått sån energi i ärendet som jag inte trodde jag skulle få. Men det är känsliga år som Turbo är inne i nu och mycket hänger på att han får må bra annars vet man inte vart det tar vägen med honom. Han måste få känna sig trygg de här skolåren som i vanliga fall kan vara kämpiga år för ungdomar.

Annars är allt lugnt här på hemmaplan. Efter en korttidshelg kan han vara lite trött, men jag märker inget speciellt på honom idag faktiskt. Lugnet råder! Som sagt, tur att korttids fungerar iaf!
Kram på er ♥

1 kommentar:

mariellejohnsson sa...

Hejja hejja hejja ni starka människor! Ni kommer att få igenom det här, det är jag övertygad om! Massa kramar!