söndag 22 april 2012

Helgen slut

Det satt otroligt fint med en time out-dag igår! Det känns som det var år och dar sen man inte hade en tid att passa på dan. Nu fick jag gå hemma och skrota bäst jag ville. Mannen kom med nåt förslag på aktivitet emellanåt, men det var bara för att skoja med mig lite ;) Han visste så väl vad som gällde. Han fortsatte att snickra lite därute i stället och det växer fram sakta men säkert!
En mysig dag var det iaf och liiiite nyttigheter fick jag gjort också, sånt som inte tog nån energi av mig utan sånt som jag tycker är avkopplande att göra.
Skolproblematiken kopplade jag bort helt och hållet - riktigt skönt faktiskt. Har varit lite arg och uppjagad under veckan så det kändes riktigt bra att lugna ner sig lite. ☺
Men nu när jag ändå är inne på ämnet kan jag ju berätta vad som hände i fredags eftermiddag..... eller jag får nog backa till torsdagen..... Det var ju då jag pratade med rektorn i telefon om hur orolig jag är över att det inte finns nån backup när läraren Nk är sjuk eller först och främst ska gå på semester om några veckor. Ingen lösning hade hon alls! Precis när vi lagt på luren kommer jag ju på att jag skulle tagit upp det förslaget som Nk hade lagt fram för henne i onsdags, men som hon helt avvisade. Jag skrev ett kort och rakt mail till henne direkt, med samma förslag som Nk hade.


Har fyndat i en ny sparkcykel ;)

I fredags ringde rektorn upp mig och sa att hon fixat lösningen! Förslaget som både jag och Nk förespråkade hade hon nu fixat så det löst sig.... Inte ett ljud om mitt mail.... För det var inte denna lösningen hon hade när vi pratade på telefon..... hm..... Men det är mycket detaljer som måste diskuteras igenom på vårt möte med skolchefen nästa vecka, vi vet ju inte ens om detta är en permanent lösning på vikariefrågan eller om det är en tillfällig. Och man måste ha lång framförhållning när det gäller dessa elever. Det ska verkligen bli spännande att träffa skolchefen nästa vecka få se vad som blir sagt, för nu har både jag och mannen tröttnat på att allt är så löst och ingen ordning på torpet!


Ingen vidare skärpa...... 

Nu har vi hämtat hem Turbo från korttids i eftermiddag. Nya Mt och "gamla" T har jobbat var sitt dygn och det har funkat bra. Skönt att det inte blir nån incident mellan Turbo och Mt i början, men nu har de lärt känna varann de tre senaste korttidshelgerna så det känns jättebra - de är nog på god väg att hitta varandra. Skönt att det fungerar på nåt plan iaf, tänk om man hade fått strida för korttidshelgerna också.....

Nej, nu blir det till att jobba lite så jag kommer hem och i säng i tid. Det kan ju behövas inför en ny vecka....
Söndagskram till er alla ♥ och en extra kram till dem som behöver det (har ett par stycken i tankarna) ♥ ♥

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Vilken skön dag du verkar ha haft, det behövde du verkligen <3 skönt att inte Käre maken kunde locka med dig ut på aktiviteter och dåligheter ;))
Håller tummarna för att skolmötet ska bli bra, så ni kommer en bit på väg i allafall och slipper att stå och trampa i segt tuggummi .
Var rädda om er !
Kram Annelie

Nett sa...

Vad det snickras ser jag, det ser ut att bli en skön plats att sitta på till sommaren :)