torsdag 29 december 2011

Lite struligt....

Ny dag idag och på nåt konstigt sätt känner jag mig sliten. Det är mycket hemma och det är mycket på jobbet. Man flänger och far - är man inte uppe i varv på jobbet så jobbar man här hemma med sonen och just nu är han lite "intensiv". Samtidigt ska jag inte klaga, avlastningen vi har är ju superbra. Och ett par dagar efter nyår har vi klämt in en extra ledighet så då ska jag och mannen BARA VILA och TA DET LUGNT!!! Fattar ni! VILA och TA DET LUGNT! Hur gör man då? Ja, det får vi se... men den här gången har vi bestämt oss för att klara av det :)
Känner ikväll också att jag skulle vilja avvika hemifrån vid läggproceduren, men ikväll måste jag ta det då mannen är på annat håll. Det har nämligen uppstått ett problem som jag inte vet hur jag ska lösa med sonen. Jag har berättat vilka som jobbar på korttids i helgen för det behöver han veta.... Nyårsaftons eftermiddag och natt är det en "ny" person som jobbar med honom. En tjej som jobbat med honom för ett antal år sen och som han träffade på korttids i tisdags. Men detta har han satt sig på tvären mot... och då blir han inte så lätt att hantera.... Vi får väl se om det går att komma runt med honom för det finns ingen annan som kan jobba av de vanliga. T har verkligen tagit allt han kan och mer därtill, så några timmar måste han få vara ledig och någon annan är inte tillgänglig. Hade det inte varit för att vi ska ha folk i huset så hade vi plockat hem honom den natten...
Ja, ja, vi får se hur det går.
Idag har han varit på korttids med T medan jag jobbade. Allt frid och fröjd och på eftermiddagen var N här och assisterade ett par timmar.
Nu är det dax för mig att packa korttidsväskan och kanske också meddela T att det kan bli problematiskt på korttids i morgon. Det är T som möter upp, men han kommer att lämna över till tjejen som ska jobba på lördag eftermiddag sen...

Ha en fortsatt trevlig kväll go´vänner ♥

1 kommentar:

Mamma Z sa...

go vännen..tittar in med en nyårskram :-) och hoppas att sonen fixar den nya tjejen.. hoppas givetvis på att ni får ett bra nyår och ett gott nytt 2012 såklart!!

STORA KRAMEN