måndag 26 december 2011

Lite allt möjligt

Det är nästan så man kommer av sig lite här när man inte skrivit på ett par dagar.

Vi har försökt att varva ner sonen så mycket som vi bara kunnat över helgen. När jag ser tillbaka på veckan som gått så har det faktiskt varit utbrott varje dag, både i skolan och hemma - inte alls bra. Man förstår att någonting har varit jobbigt för sonen och fått honom ur slag helt enkelt.


På fiket i byn

Det har ju varit lite olyckligt på skolfronten när mycket personal har varit borta pga sjukdom. Nån dag har en personal varit ensam med tre elever och det funkar inte så bra för min son. Man försöker då sitta mer tillsammans och ha det så bra det bara går. Men att sonen blir mer tillsammans med de andra eleverna har ingen lugnande verkan på honom, utan det blir tvärtom. Han tål inte dessa situationer och han blir därmed orolig och får utbrott. Men finns det inte tillräckligt med personal så blir det så här.... Men nu är det ju lov så vi hoppas att alla får friskna till och kan ta nya tag.


"Ruckel" i grannkommunen

I morgon börjar vardagen igen och sonen ska då vara på fritids/korttids när jag jobbar. Det är den invanda T som jobbar, men också en bredvidgående personal. Tyvärr att sonen inte är i balans, men det måste introduceras en ny kille som framöver är tänkt att jobba med sonen. E har ju fått annat jobb så han finns tyvärr inte att tillgå på vardagarna när det är lov från skolan. Helgerna hoppas vi att han kan fortsätta med men lär nog återkomma om det när vi vet mer. Så i morgon är det tänkt att J ska vara med och börja lära känna sonen, hoppas bara att det går bra.

Rektorn har bokat in ett möte med mig och mannen i morgon på eftermiddagen. Ska bli spännande att se vad hon har att komma med. Säkert lite info om omorganisationen som jag hört ryktas om lite grand. Få se vad det blir....


Felix nos ;)

Mitt på dagen idag åkte jag och sonen till en grannstad och hämtade storebror som skulle komma till vår ort några dagar. Vi får inte se honom så mycket för huvudsyftet med resan hit är att vara på LAN hos en kompis. De är ett kompisgäng som håller kontakten sen högstadietiden och de brukar träffas så här i mellandagarna. Det har blivit lite av en tradition. Nån liten stund kan det ju bli att brorsorna får träffas iaf. Får väl försöka pussla ihop det lite så lillebror blir nöjd!

Måste bara visa hur det såg ut hemma hos oss igår kväll... Vi hade bestämt oss för att värma upp badtunnan och ta ett dopp igår kväll. Men det blev ju inget vidare väder, regn, rusk och halv storm! Men vi tänkte att vi försöker ändå - och det gick faktiskt. Men kepsen fick sitta på som ett tappert försök att skydda mig mot regnet :)Japp, lite galna är vi nog, men en upplevelse i sig blev det :) och faktiskt ganska mysigt :)

Nu tar vi nya tag inför veckan som kommer, eller hur! Kram på er ♥

Inga kommentarer: