onsdag 31 augusti 2011

Gav rektorn ett tips.......

En aning hektisk dag har det varit idag. Sonen kom upp och iväg med taxin trots att han var väldigt trött idag. Det drog ut en halvtimme för länge vid läggningen igår och det märks dan efter. Men det är så skönt när han väl går mot taxin och vi känner att vi lyckades idag också :)

Mannen och en anställd har varit på kurs igår och idag och när mannen är borta blir det automatiskt att jag får ta i lite mer grejer på jobbet. Dessutom hade jag vissa saker jag bara måste hinna med under dagen. Mitt i alltihop var jag tvungen att jaga vissa personer på telefonen. Bl a har jag pratat med skolsyster. Hon är ju ny för min son eftersom han bytt skola nu. Men hon var införstådd med vad som behövs kollas upp emellanåt. Eftersom han äter medicin som kan påverka blodtrycket så behöver det kollas med jämna mellanrum. En annan grej behöver också kollas upp ganska snart, men vi avvaktar iaf en dryg vecka till så får vi se. Det känns lite jobbigt att blanda in ett nytt moment för sonen nu när han är så pass i obalans som han är. Men det ska säkert gå bra sen.



Ett annat samtal som jag ville få gjort idag var att prata med rektorn..... Försökte nå henne hela dagen men hon var upptagen med annat. Sju minuter innan sonen skulle komma hem med taxin svarade hon! Yes! Jag la fram mitt förslag till att förbättra situationen på resursskolan för sonen (och även andra elever skulle jag tro). "Ja men det var ju ett lysande förslag", uttryckte hon sig! Tänk att man ska behöva tänka åt dem också!!
Hon lovade att ta tag i detta omedelbart..... Nu skulle hon på kurs i morgon, så jag får väl ge henne några dar. Händer inget inom den tiden så ringer jag skolchefen så får han ordna till det. Jag sa det också till henne så hon vet om det. Det måste hända nåt omgående innan det går för lång tid med dessa utbrott som sonen får var och varannan dag på skolan. Det måste bli stabilt snart. Ja, ja...... jag hoppas det ordnar till sig med mitt förslag iaf...... jag vet att det är fler som tycker som jag i det här fallet.....

Trots att sonen varit orolig i skolan idag så är det rätt lugnt på hemmaplan för tillfället. Men man vet aldrig - det kan vända snabbt ifall han har något som behöver ut innan kvällen.
Nu väntar jag på avlösning här hemma. Mannen är på väg hem och då måste jag åka tillbaka till jobbet. Jag hann ju inte med riktigt allt under dagen.....  Kram på er, alla läsare ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Ja, men då håller vi tummarna på att det ordnas till nu då, så sonen får lugn och ro! Ja, ni hemma med, förstås...

Kramen!
Nina

Mamma Z sa...

Har inte hunnit med ditt liv alls :-( men läst ifatt nu!!

Fasen att det skall vara så svår övergång..att de inte kunde ta lärdom av hur det var tidigare..och sen att ni skall behöva komma med ideer..tja, ni känner iof honom allra bäst.. Och ni ÄR bäst!!

Låter superskoj med fotonad tävling!! Lycka till!! och hoppas så påp att din ide snart blir förverkligad!!

STOR STOR KRAM