onsdag 24 mars 2010

Polisbil i hasorna **** AS/ADHD

En lång dag är slut igen. Hämtade sonen efter jobbet kvart över fyra på "fritids". Sen tog vi en cykeltur igen. Den här gången ville han cykla lite längre än innan. Motsträvigt gick jag med på den långa turen som gick till centralorten en halvmil härifrån. Lite mer folk i rörelse där så det blev nån incident så vi stannade vid vägkanten så jag fick lugna ner honom.

Från centralorten till vår lilla "håla" går det en gång- och cykelväg på gamla banvallen. Den är ca 4 km lång. När vi nästan är framme vid slutet på den så tycker vi båda att vi hör en bil bakom oss, vilket borde vara omöjligt. Men vi stannar för säkerhetsskull. Bakom oss ser vi en bil en bit bort som kommer mot oss. Lite högre puls får man allt, vad gör en bil där? När den kommer närmare ser vi att det är en polisbil!

Spänningen är maximal för sonen som nästan springer ut i diket med cykeln. Men vi får naturligtvis ingen förklaring till varför de kör där.

Vi kör vidare och kommer fram till järnvägsövergången. Även idag har vi turen att få se ett tåg som kommer.

Sonen vill att jag tar kort igen. När vi kommer hem och tittar på korten så ser vi att polisbilen står till vänster i bild. Den har varit in i samhället och vänt, och kör om oss sen igen.

Ja, det var en spännande cykeltur!

Inga kommentarer: