tisdag 23 mars 2010

Sammanfattning av dagen **** AS/ADHD

Dagen började väl inte så jättebra. Höll på att inte få iväg sonen till skolan. Han börjar få problem med att tabletterna fastnar i halsen när han tar dem. Då får han ont och det kan han inte hantera utan det blir utbrott av det. Men på nåt sätt så lyckades jag få honom i ordning tills taxin kom och han åkte iväg.
Det hade varit nån incident på syslöjden som förstörde en del av dagen. Någon hade stängt dörren in till hans lilla rum där han sitter på slöjden och den brukar inte vara stängd.... Det räcker för att han ska tända till.
På em var han också lite instabil, men vi kom iväg på en liten cykelrunda i alla fall. Lite kylslaget efter regnet som kommit. Stannade och fotade himlen som var så vacker. Tyvärr hade jag inte kameran med mig, så det fick bli en bild med mobilen.


Väl hemma igen så hade jag skrivit upp tre saker som skulle göras. Bl a skulle vi hjälpas åt att plocka ihop alla kapsyler han vält och spridit ut i ett utbrott.
Hans storebror samlade på kapsyler under en lång period och hinken har blivit kvar här hemma. Vid ett tillfälle tog sonen fram den och lekte med. Men det är inte kul när hinken står ivägen vid ett utbrott. Det tog sin lilla tid men nu är det upplockat. Resten av listan blev kvar tills i morgon. Men jag ger mig inte utan han ska få städa efter sig med lite hjälp av mig, tänkte jag.

Inga kommentarer: