lördag 6 mars 2010

Avslappnad lördag **** AS/ADHD

Dagen har avlöpt ganska bra för att vara lördag, faktiskt inte ett enda utbrott. Vi har haft det ganska kravlöst här hemma. Tagit det som det blivit. Plockat lite, lekt lite, varit ute i snön, fotat lite istappar som hängde från verandataket m m.

På eftermiddan låg jag och sonen och myste i soffan och såg på en film som vi båda gillar, med Kjell Bergqvist i en av huvudrollerna. Härligt när sonen är så här pass avslappnad. Han behövde verkligen en avkopplande, kravlös dag efter den här oroliga veckan som varit i skolan.

Efter att vi sett filmen färdig så fick vi besök helt apropå av en vän till mig. Det märktes att han skärpte sig mycket och han skötte sig utmärkt efter hans mått mätt = mycket beröm efteråt. Ibland när det ringer på dörren och vi får oväntat besök så får han spel helt och hållet, men idag gick det bra.

Nu blir det melodifestival - andra chansen. Sonen vill se det och jag hoppas han orkar hålla sig vaken genom hela programmet, tror han kommer att bli rätt trött. Han var uppe väldigt tidigt i morse.

Ha en trevlig lördagskväll!

Inga kommentarer: