lördag 13 februari 2016

Underbara morgon....

Vilken underbar morgon vi hade i morse! Vet inte när en helgmorgon flöt på så bra sist, med tanke på att vi var hemma alla tre. Lugnt och sansat. Bara att njuta. När assistent Erik kom blev Turbo lite orolig när jag och mannen dröjde kvar hemma en liten stund. Men det lugnade sig säkert direkt när vi stängt dörren bakom oss. Jag och mannen hade mer än gärna varit hemma idag, men det går ju inte för sig när Turbo blir orolig av för många vuxna omkring sig.

Vi träffade några vänner först, sen käkade vi lunch ute och sen blev det en kort men trevlig fotostund. Hamnade i rena fotoparadiset - iaf om man som jag älskar gamla ruckel. Detta ruckel tar priset!

Åh, vad jag älskar sånt där!! Total hjärnrensning för min del. Jag kopplar bort tid och rum, det är bara jag och kameran som existerar i de där ögonblicken!
Sen åkte vi till jobbet och fördrev den sista tiden innan vi kunde åka hem. Mannen var så duktig så han gymmade. Men jag hade inte riktigt ork till det idag. Vet inte om jag har nåt knepigt i kroppen som inte vill bryta ut....
Nu satsar vi på lite tacomys ikväll med Turbo, framför Mellon.
Vi tror vi får en trevlig kväll tillsammans. Men gissa om jag drar mig för att meddela Turbo negativa besked som måste göras!?! Jag som hade satt ikväll som senaste dagen då det måste bli gjort..... hmm....
Kram på er!

Inga kommentarer: