torsdag 25 februari 2016

Genomgång

Dagarna flyger fram här och jag hinner inte med. Men jag hoppas det ska lugna ner sig snart, så jag också kan lugna ner mig. Igår kväll behövde jag gå igenom ett papper med Turbo som han skulle skriva på. Genomgången gick hyfsat, men när det kom till underskriften var det tvärstopp!
Nytt försök i morse innan han skulle åka iväg med assistenten. Det gick "så där" och ett utbrott förstås. Men sen skrev han på. Det är verkligen inte lätt det här, men jag hoppas att det inte tar för lång tid innan god-man-skapet går igenom så slipper han detta med underskrifter.

Annars var gårdagen hektisk den också. Bara hektiska dagar denna veckan. Först jobb på fm och vissa grejer var jag piskad att fixa omgående. Sen iväg till assistansbolaget vid lunchtid på ett möte. Varma människor möter en och även ett varmt bord!


Dessa underbara människor tog väl hand om oss som är samordnare för någon/några grupper. Vi fick oss en genomgång av Kent av schemasystemet och alltid lär man sig något nytt. Trevligt också att träffa andra i samma sits förstås. Ett kärt återseende fick jag också - F ♥ Härligt!
Jag säger det igen, och ni har hört det förut - det här assistansbolaget är såååå bäst och såååå goa!
Efter nån timma åkte jag hemåt igen och jobbade vidare. Hem fick vi inte komma förrän kl 21 då assistenten gick av sitt pass. Hej å hå!

I morgon väntar ytterligare ett möte - det sista för den här veckan. Få se hur det avlöper....
Kram på er ♥

Inga kommentarer: