torsdag 11 februari 2016

En massa tjorv

Eftersom jag kände mig en aning slutkörd igår, så tyckte mannen att jag skulle ta en dag utan en massa måsten idag - typ ligga på sofflocket (förutom det inplanerade tandläkarbesöket med Turbo). Och hur gick det då? Jodå, hyfsat bra får jag säga. Tandläkarbesöket blev tyvärr inställt pga att tandläkaren är sjuk igen. Jag ringde faktiskt och kollade med Turbo om han kunde tänka sig en annan tandläkare. Isf hade vi kunnat komma samma tid idag och träffa en annan. Men se, det gick inte! Kunde ju gissa det, men tänkte ändå att han skulle få avgöra det själv. Så nu är ny tid inbokad om några veckor igen....



Jag har slappat en del idag, men också fått en del måsten gjorda. Det är några grejer som ligger över mig som jag måste få gjorda innan Turbo blir 18 år om ett par veckor. Jag är redan sent ute och det stressar mig. Så jag tog ett nappa-tag i det idag och kom en bra bit på väg. Två stora saker måste fixas (eller stora och stora, det är stort för oss/Turbo), och det ena är ID-kort och det andra är att ansöka om god man.

Men det där var inte så "bara". Det krävs personbevis så det var bara att ringa skatteverket och fixa det. Och en del annat strul.
ID-kort kommer vi att ordna på banken så jag ringde dit också. De är mycket tillmötesgående! Eftersom Turbo måste med, så anpassas mötet efter hans behov så gott det går. Vi får komma efter att de har stängt så det är minimalt med folk där. Vad jag gillar den här kommunen!! Rätt folk på rätt plats lite var stans!!
Nu ska det fixas ett foto på Turbo som vi kan använda till ID-handlingen också, men det kanske går smidigt med hjälp av en av assistenternas pappa - vi får se.



Jag sökte också en handläggare på kommunen idag, för jag behövde få svar på några frågor ang ansökan om god man. Hon fanns inte på plats men ringde upp mig sen - lagom till att Turbo kom hem så jag kunde inte ta samtalet. Men vi försöker i morgon igen. Nu är det bäst att köra när jag börjat med papperen. Det måste ju bli klart rätt omgående.

Innan jag avslutar det här inlägget, måste jag bara skriva om Turbos status just nu - han är helt UNDERBAR i humöret! En härlig kontakt har jag fått med honom ett par dagar nu och det känns fantastiskt. Lugn, go och glad! Vi njuter så länge det varar för vi vet vad som kan komma över en natt.....

Kramar i kvällen ♥

Inga kommentarer: