lördag 27 februari 2016

Rivning och grubblerier

Turbo är på korttids denna helgen och jag och mannen har lite måsten att uträtta. Idag har vi röjt i källaren så byggarna ska kunna komma in och dra både vatten- och elledningar så småningom. Det är ju snart dags att börja med bygget, vi vet inte än men kanske sker de inledande grejerna redan på måndag.

Vi har också varit ute och rivit pooldäcket på baksidan, för det är byggt precis där utbyggnaden kommer att bli. Vi kommer att sakna det, men vi får hitta en ny plats för det sen. Bygget får bli färdigt först så får vi se var det passar.

Det korta inlägget jag skrev igår, gäller en svår fråga ang Turbo och en "detalj" runt honom. Riktigt svårt är det att fatta ett beslut. Jag och mannen grubblar och ventilerar med varann. Tur att det är en korttidshelg så vi kan diskutera med varann. Det är en omöjlighet när Turbo är hemma. Ett besked måste vi ge till kommunen i början på nästa vecka. Men vi känner båda att vi behöver koppla in vårt bollplank Kent, innan vi fattar ett avgörande beslut.
Tyvärr har jag lite svårt att skriva ut i klartext just nu vad detta gäller. Men i nästa vecka ska jag berätta om det. Vill ha ett avgörande här först.....
Det får bli allt för idag. Önskar er alla en riktigt go lördagskväll! Kramar!

 

Inga kommentarer: