måndag 14 maj 2012

Jag reser mig igen... eller...

Då är det måndag igen och tillbaka till vardagen. Jag fick vackert kliva ur mitt ide igår kväll som jag legat i hela helgen. Jag ställde in allt jag hade planerat att vara med på, tyvärr, för det var många roligheter... Men, men, jag var bara tvungen. Det enda jag gjorde under helgen var att vila och slå dank, orkade inget annat. Är fortfarande inte återställd men hoppas det ger sig snart. Har haft såna här "nära-väggen-upplevelser" innan, men det har bara varat en dag sen har det varit borta dan efter. Nu var det lite djupare och det var väl eg inte så konstigt efter den veckan vi hade med otroliga urladdningar. Men visst blir man rädd att man ska stupa... det får liksom inte hända....

Ja, ja, i vilket fall som helst så hade mannen och Turbo haft en förhållandevis bra resa. Mannen är trött men glad att det fungerat. Mannen fick några timmar på fri fot under lördagen då storebror Charlie tog hand om Turbo. Härligt att de fick rå om varann ensamma en bra stund! Så här såg det ut när mannen kom tillbaka igen :)






De snackade nog mest programmering skulle jag tro ;). Om ni undrar vad Turbo har för dator så är det en gammal laptop som vi haft här hemma. Den var relativt tom på grejer men det var iaf en dator att ha med för honom på resan. Det räddade nog iaf en del av resan och han kunde även använda den tillsammans med Charlie.

Turbo kom även ut och såg sig omkring i Stockholm lite. Bl a hade de gått upp i Stadshustornet.




Turbo hade varit vääääldigt trött när de knatat uppför alla dessa trappor, men det är bra med lite motion :)
Frampå kvällningen igår hämtade jag dem vid tåget. Jag möttes av två trötta killar, men glada! Turbo var gladare och mera uppåt än jag hade väntat mig. Härligt! Eftersom jag inte kommit ikapp mig själv än så kände jag inte för utbrott på kvällen. Läggningen gick hur bra som helst. Antagligen kände Turbo att han behövde sova.

Nästan varje gång mannen och Turbo varit till Stockholm så har Turbo blivit sjuk, trött och dålig. Jag var lite spänd över hur morgonen idag skulle se ut. Själv önskade jag mig en lugn och fin morgon utan problem eftersom jag inte är på topp. Och vet ni, morgonen flöt på hur bra som helst! Turbo var fortfarande på bra humör och åkte glatt iväg till skolan. Det var ju precis vad jag behövde!
En liten stund efter att Turbo åkt iväg så kom elektrikern för att fortsätta jobba med bytet av elen. När jag kom hem från jobbet strax efter lunch och en halvtimme innan Turbo skulle komma från skolan så såg det ut så här på vissa ställen....






Kryddhyllan hade jag plockat ner på morgonen, så nu var det bara att dammsuga efter elektrikern som grejat där innanför, torka av allt och ställa tillbaka det igen. Kylskåpet hade elektrikern dragit fram och det var dags för mig att städa av lite bakom. Hmm.... hur ofta drar man fram kylskåpet och städar bakom??? Inte alltför ofta kunde jag väl konstatera för egen del :/  Som sagt var, varenda vrå ska hantverkaren fram i.... Men han är schysst och tar hänsyn till våra önskemål när det gäller Turbo. Ingen hantverkare här på morgonen, och efter kl 14 när Turbo är hemma så får han vara i andra rum än där Turbo håller hus - inga problem! Som tur är så är Turbo lugn nu på eftermiddagen och det har hittills gått hur bra som helst i o m att elektrikern håller sig undan. Värre hade det varit om Turbo varit på sämre humör. Jag passar på att ta det lite lugnt mellan varven här så gott det går.

Hoppas Turbo åker iväg lika snällt i morgon till skolan. Vi har nämligen möte med rektorn och läraren Nk på förmiddagen. Ledningen hålls kort nu för vi vill se att de utlovade planerna skrider framåt så det inte blir stiltje på den fronten....

Kram, kram ♥

PS. Tack, tack, tack för allt stöd och uppmuntran jag fått och får!! Det är ovärderligt! ♥

1 kommentar:

Annelie L sa...

Hoppas det goda humöret håller i sig ett bra tag, så ni hinner hämta ordentligt med krafter innan det bär av nästa gång.
Mötet är väl redan färdigt och klart, kan bara hoppas att det gick bra och att skolan tar det ansvar som de ska.
Det där med att städa bakom kylen,menar du att du inte gör det varje veckostädning ?
Skämt å'sido, nej du, där bakom är man inte ofta och stökar runt, ellernbakom spisen, det är också ett väldigt lätt ställe att "glömma" både länge och väl .
Kram och massor av energi till dig //Annelie