onsdag 16 maj 2012

Glatt morgonhumör

I morse var min son i gasen redan från det att jag väckte honom, fast på ett positivt sätt. Turbo hade letat på lite gamla skolkataloger, såna där med bild på alla klasser. Det var kataloger från storebror Charlies skoltid. Den äldsta var från när Charlie gick i 2:an och i samma skola gick då korttidspersonal T i förskoleklass och det hade ju Turbo vansinnigt roligt åt :) Så dessa kataloger släpade han med sig till skolan idag och var eld och lågor inför att visa alla fina kort... Även T fick se dem på em :) Kul iaf när Turbo har nåt som drar honom till skolan, då blir morgonen sååå mycket enklare och det går som en dans!




Eftermiddagen och kvällen har snurrat på bra här. Turbo och mannen hade gjort upp igår att de skulle ha en kväll då de spelade på X-boxen tillsammans. Jag passade på att ta ledigt från assistansandet och koppla bort det helt och hållet. Gick ut för att fota lite men regnet kom förstås direkt då. Gick in och la mig i sängen med en bok och det var inte igår kan jag säga. Tog fram Bo Hejlskovs bok om problemskapande beteende och tänkte jag skulle ta tag i den nu. Känner mig aningen desperat nu när det gäller Turbos problematik. KBT:n dröjer och snart snickrar jag ihop nåt eget... Lättare sagt än gjort förstås, men jag kan iaf börja med att läsa den boken för den ska vara riktigt bra har jag hört.




I helgen här så ska jag försöka hinna med att maila nån instans på habiliteringen angående KBT:n som uteblivit. Tycker att situationen förvärrats i o m att vi upplevde förra veckans turbulens. Vi tycker också att Turbo förändrats lite så jag vet inte om det är dags att höja någon av medicinerna (eller om det bara är oro inför sommarlovet). Men detta borde förenas med KBT i så fall. Ja, ja, kämpa på....

Nu ska vi försöka fira lite långledigt här och vi får se hur det går. Vissa är lite trötta här....
Nattkramen till er alla ♥

2 kommentarer:

Mamma Z sa...

Greppar inte alls varför det skall dröja med utbildning gällande våra barn. Om det så är till oss föräldrar eller skolan..så mycket vunnet om vi bara hade mera kunskap..

Stora kramen!!

Nina sa...

Men ååååhh!!!!! Om man söker hjälp akut för benbrott så får man hjälp akut! Varför i hela friden ska det behöva ta sån tid??? När inte ens personerna på hab fattar det här med osynliga funktionshinder, hur ska då andra fatta? *morrar*
Hoppas dom sätter fart nu, för det lär ju inte bli enklare ju längre tiden går...
Kramar om!
Nina
P.S. Superfina foton i din bligg jämt :)