torsdag 3 maj 2012

Aldrig långtråkigt iaf!

Oj, vilken dag det här blev! Det började redan tidigt på morgonen med att jag fick koppla på all pedagogik och logik jag kunde för att inte Turbo skulle bli hemma från skolan. Han var alldeles för trött när jag väckte honom och igår började allergikänningarna så det var inte så roligt i morse. Men jag lyckades, och jag var mer än nöjd med det kan jag säga, för i morse var det svårt! Det blev inget utbrott som tur var för då hade det varit kört så det var en ordentlig balansgång jag gick på morgonen.




Sen hade vi nätverksmöte på förmiddagen och det gick väl.... ja.... vad ska man säga.... eftersom jag är vääääldigt trött nu ikväll så tar jag nog upp det i morgondagens inlägg.

På eftermiddagen kom assistent N hit och tog över Turbo några timmar så jag gav mig iväg då. Hade egentligen massor jag behövde göra här hemma, men vi försöker hålla oss borta när vi har annan assistent här. Jag och mannen tog en fika på fiket först. Jag hade inte hunnit äta så mycket på dan så jag var rätt hungrig :) När vi satt där kom mannen på att vi kanske skulle dra iväg och titta på en massa påskliljor? Jag nappade direkt för vi hade ju ett par timmar på oss och en chans till att fota en stund tackar inte jag nej till!



Det är otroligt vackert där bland alla blommor. De sa att det var mellan 1 och 2 miljoner lökar planterade!! Jag har varit där en gång tidigare, men det måste ha varit 18, 19 år sen. Jag gissar att Charlie var 6-7 år nånting. Då var det inte lika många påskliljor... det växer för varje år.

Det var mannens tur att sköta kvällsproceduren med Turbo idag, så jag tänkte ta ledigt från honom. Jag hade massor av annat att göra när vi kom hem... Men då fick Turbo för sig att han ville ut och cykla!! Han ville undersöka det ena äventyret som jag försökte locka honom med i helgen som gick. Nu var han tydligen mogen för det! Det var ju bara att haka på när han ville iväg då.... Vi cyklade till ett ställe som jag sett på lite avstånd när jag varit ute och cyklat. Jag har funderat på vad det kan vara... ett stort område med en massa betongpålar och igenvuxet?!




När vi spatserat runt där en stund så kom vi fram till att det måste ha legat en gammal järnväg där med perronger m m.








En del rostiga och mysiga bilder fick jag därifrån och sånt gillar ju jag :)

Och så var den kvällen förstörd ;) Nejdå, man blir glad när man får ut Turbo och röra på sig lite. Sen att det var helt fel tid för mig det får jag ju bara leva med. Tyvärr kom han inte i säng i tid ikväll pga cykelturen, ändå kortade vi ner momenten och tog bort duschningen (tyvärr). Jag som hade tänkt att han skulle lägga sig extra tidigt ikväll med tanke på hur svår morgonen var. Hm.... blir nog inte lättare i morgon då.... bävar för den stunden!

Nu ska jag packa färdigt korttidsväskan och slänga mig i sängen sen, trött som jag är! Go´natten på er ♥

2 kommentarer:

Tina sa...

Ja man får ta de tillfällen som ges ! Bara att haka på som sagt ! Fina bilder ! Hoppas ni får en bra helg ! Kram Tina

Anonym sa...

Det var en hektiskt dag du!
Men vilka fina bilder det blev i gengäld. Hoppas att du får en välbehövlig vilopaus i helgen istället.
Kram på er och ha det så gott <3
P.S. Nu vil jag inte veta av en massa bilder på god mat som jag ändå itne får smaka i helgbloggen här!!!
//Lena