tisdag 15 maj 2012

Möte igen

Turbo hade en riktigt bra dag igår! Så skönt när man inte behöver gå på tå hela eftermiddagen och kvällen. Jag hade inte riktigt ork och kraft och lust att anstränga tåmusklerna igår ;) Och jag slapp ju det. Senare på kvällen kände jag att kraften börjar återkomma och idag känns det ännu bättre. Det är inte bara det att jag blir trött och slut när jag får såna här "nära-väggen-upplevelser", jag får även andra mätbara symptom och de måste bara ge med sig. Men nu är jag med igen och det är ju bra det :)

Idag var det dags för ett möte på skolan igen. Egentligen var det bara ett avstämningsmöte med läraren där, men vi hade bokat så rektorn kunde vara med också. Mycket ligger ju på hennes bord, saker som hon måste lösa för att det ska gå framåt. Nu hade vi sån tur att åtgärdsprogrammet var färdigskrivet så jag fick läsa igenom det. Det såg väl bra ut, förutom att en av de viktigaste punkterna inte kommit med - utbildning för personalen! Detta har vi blivit lovade och de ska skriva med det också, så det var inga problem.




Vi kommer att ha ett avstämningsmöte med rektorn redan om två veckor för att se att det händer saker. Vi vill inte spilla mer tid nu. Innan sommarlovet vill både vi och läraren att två stora saker ska vara fixade. Det ena är att en manlig lärare ska anställas. Förhandling med facket behöver påbörjas omgående om vårt förstaval ska gå igenom, och en del regler måste kringgås för att de ska få anställa honom. Jag hoppas verkligen att det kommer att bli så, för då är mycket vunnet. Går det inte att lösa så vet jag inte hur framtiden ser ut.... vågar inte ens tänka tanken fullt ut - orolig är man faktiskt.  :(

Den andra grejen  som rektorn ska jobba fram är att hon hittar en lämplig utbildning till läraren Nk och ev den nyanställde så de får ännu bättre verktyg för att bemöta Turbo på bästa sätt. Om två veckor ska hon alltså lämna besked om hur det går.... Och vi hoppas förstås på det bästa.




I eftermiddag har Turbo varit lite instabil igen. Tror det beror på en grej som hände på skolan. En annan elev var på fel ställe och han sa också en sak till Turbo som inte var så snällt. Turbo blev sur, men hade gått direkt till sitt rum och det var ju bra iaf. Inget utbrott hade han fått men säkert sitter det kvar inom honom. Det är väl det som gjort det lite labilt i em skulle jag tro. Det behövs så lite för att harmonin ska vara som bortblåst. Jag blir ännu mer på helspänn eftersom vi har elektrikern i huset. Även om han visar hänsyn så är det inte så kul om ett utbrott skulle braka loss, han skulle ju inte undgå att höra tumultet... Nu gick allt bra medan han var kvar så nu pustar vi ut lite.




Haha, blev så full i skratt här. Jag gjorde pizza idag och kom att tänka på att de har som tradition på korttids att gå till pizzerian och köpa pizza på fredagar när Turbo är där. Jag frågade honom vad den pizzan heter som han brukar köpa.... Gissa svaret!! Den heter TURBO!!! Käckt va? Jag fick mig ett gott skratt... :) Och han  som inte vet om att jag valt att kalla honom Turbo här på bloggen :)

Ha en skön kväll hörrni ♥


Inga kommentarer: