lördag 31 december 2011

Rubriktorka :)

Man upphör aldrig att förvånas i Diagnoslandet! I går morse var sonen på ett bra humör, trodde det skulle bli en jättejobbig morgon med tanke på att han inte ville att tjejen skulle jobba nyårsnatten med honom på korttids. Visserligen kom ämnet upp och han protesterade en del men det blev aldrig något stort av det hela. Det gick t o m att diskutera lite önskemål inför kvällen med honom. Han vill absolut vara uppe och se raketerna genom fönstret. Så ifall han somnar innan så ska tjejen väcka honom :) Lite såna önskemål skrev jag ner i kontaktboken så T får förmedla det när de löser av varandra.




Lämningen på korttids gick bra i går morse. T mötte upp oss på morgonen och det är också han som jobbar sista passet när vi ska hämta sonen. Så vi hoppas att det har lagt sig hos sonen då ifall han tyckt det varit jobbigt med en ny personal där.

Jag jobbade igår men slutade tidigare än jag brukar på fredagar. Jag, mannen och äldsta sonen åkte in till stan och hämtade hans flickvän som kom med buss från Stockholm. Vi gick sen ut och åt lite gott. Sen hem i lugnet och såg så småningom en film tillsammans och myste lite.




Den här morgonen har vi fått sova ut och tagit det lugnt, med frukost med tända ljus bl a. Förekommer inte när sonen är hemma annars. Har ju känt mig lite sliten det sista så denna helg är välbehövlig då man kan koppla bort det där att hela tiden ligga steget före. Tror det sliter på en mer än man tror när man hela tiden ska vara alert och se problemen redan innan de dykt upp. Och speciellt en period som varit nu då sonen har varit extra labil. Men nu får man koppla bort sånt tills i morgon eftermiddag och jag hoppas det flyter på som det ska på korttids trots att det blir lite annorlunda där också en stund.




Idag slappar vi lite på dagen, ska ta en promenad med mannen och med kameran i handen. Tyvärr försvann solen men det är kyligt och lite frostigt ute så det får minsann duga. Äldsta sonen ska ställa sig och baka lite till festen de ska på ikväll. Han har lovat ett litet smakprov till oss nyfikna föräldrar :) Själva ska vi bort på annat håll till en familj. Ska bli jätteskoj.

Ha det nu så gott allesammans! Och lova att ni alla är otroligt rädda om varann ♥ Kramar till er alla ♥

1 kommentar:

Patricia sa...

Tack för titten hos mig .. alltid kul med nya besökare .. =)

Jag ska försöka hinna prova glassmaskinen idag så rapport kommer så småningom .. =)

Läste ditt inlägg och jag är säker på att det sliter mycket på att hela tiden ligga steget före.
Har själv en son med ADHD så jag är lite bekant i hur det är det där med att läsa av läget hela tiden även om det inte går att jämföra .. =)

Önskar dig en riktigt skön ledighet och Gott nytt år!

Kram Patricia