tisdag 30 augusti 2011

L-A-B-I-L-T

Utbrotten fortsätter här. Sonen hade haft ett utbrott i skolan idag igen. Det verkar som utbrotten utlöses av samma typ av situation varje gång. Ska nog ta tag i det i morgon, tror jag. Det måste kunna gå att lösa så han slipper utsättas för sånt som triggar honom. Tycker så synd om honom att han ska behöva må dåligt i skolan och få utbrott där var och varannan dag. Jag ringer nog några samtal i morgon, så får vi se hur det går. Börjar bli lite trött på utbrotten nu. Vi har knappast haft några utbrott i sommar, och under förra terminen var de lätträknade. Bortskämda har vi kanske blivit, men samtidigt vet vi ju att det måste kunna gå att ordna så lugnet och harmonin  infinner sig hos sonen igen. Vi längtar efter den tiden nu!




Samtidigt ska jag inte klaga. Det finns de som har det mycket sämre än oss. Idag har jag haft kontakt med en  bloggvän som står mig nära, och hört hur eländigt hennes båda barn mår och detta pga att skolan inte gjort tillräckliga anpassningar under ganska lång tid. Jag nämnde det förra veckan också, men nu har det gått ännu längre åt skogen! Skrämmande!! Och allt detta för att inte skolan gjort sitt!! Men detta får mig att vilja kämpa medans tid är, för att försöka få det bra runt sonen. För oss blir det säkert bra till slut.....




Igår skrev jag om lite olika grejer som inträffar samtidigt som sonen är på korttids. Då kan jag och mannen passa på att vara med på det. Bl a skrev jag om fotomaraton och jag fick en fråga vad det var för något. (Här är förra årets inlägg om den dagen.) Det är en tävling som Borås fotoklubb anordnar en gång varje år. Man har fem timmar på sig att fota saker till tio olika teman. Vilka teman det blir vet man inte i förväg utan får reda på det när man startar. Svårt är det och jag känner att jag inte har nån chans att vinna, men det är kul att vara med. Här är en bild jag fångade förra året, dock använde jag den inte i tävlingen:



Så visst kom du ihåg rätt Nina! En brud med hund klädd i frack - så söta!
Det blir spännande att se vilka ämnen det blir i år. Bara att hoppas på att vädret är lagom också. I sånt här regnande som vi haft ett tag nu så blir det inte så lätt om man är rädd om kameran :) Men det är ju ett tag dit så det hinner ändra sig många gånger tills dess.

Ha en skön kväll allesammans ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Ja! Det måste dom lösa! Inte ska ni känna er bortskämda när utbrotten minimeras, det är ju en rättighet! Sonen ska må bra, då kommer inte utbrotten på samma sätt. Hoppas dom löser det nu! Helst igår...

Kramar om!
Nina