fredag 25 mars 2016

Vi utbrottar här....

Här fortsätter vi i samma stil som vi slagit in på. Det är tydligen en jobbig period för Turbo nu.
Som jag skrev så kom det utbrott i "stugan" i onsdags och det berodde på att internet segade. Det är lite till och från med internetuppkopplingen och nu när Turbo har det jobbigt så rinner det lättare över. En krossad fönsterruta och lite annat blev resultatet av det. :( Jag tog ut Turbo på en biltur så han fick bryta tankebanan en stund. Assistent Erik fixade markplanet under tiden = städa upp lite.



En massa sms till Turbo först, sen utryckning och även försöka få tag på ansvariga i skolan för att försöka få till en lösning.... ja, det var vad jag fick hålla på med på min arbetstid. Livet på en pinne och ständig jour!

Igår blev det också en del sms:ande med Turbo under tiden som han och assistenten varit i "stugan vid sjön". Det är en till sak som krånglar och har gjort det länge och nu rinner det också över när tålamodet från Turbos sida är slut. Detta måste vi hitta en lösning på omgående, för ett rejält utbrott ligger annars bakom hörnet och lurar! Jag lyckades inte få tag på vår kontaktperson på skolan igår (upptagen i sammanträde) så jag får ligga på nästa vecka och hoppas på bättre tur.



Utbrott och lotsande gör att det sliter extra hårt just nu. Idag har vi haft assistent Erik på plats hos Turbo mellan 10-18. Igår kväll kände jag mig helt slutkörd och kände att jag orkar inte en dag till då vi måste fly fältet. Att inte få vara hemma och slå dank, tär ganska hårt just nu. Men jag kom på en efter omständigheterna lysande idé - inte som att vara hemma, men ändå.... Vi har iaf haft det lugnt och gott idag, så gott vi kan ha det utan att vara på hemmaplan. Jag avslöjar inte här var jag och mannen befunnit oss under dagen, men gött var det. Vi hade bara ett par grejer på att-göra-listan idag - att gymma och att äta lunch nånstans.



Det blev en dag med en massa slappa och att sjunka ner och läsa lite. Skönt! Både jag och mannen behövde det så väl.
Vi löste förstås av Erik kl 18, men sen brakade det loss i ett utbrott. Jag hade gjort en miss.... suck!! Nu har jag precis kommit hem från en rejäl åktur. Var ju tvungen att åtgärda det som utlöste utbrott.

Go´kväll på er och kram ♥

PS. Här kommer dagens svart/vita.....

Ser inte.....



2 kommentarer:

Nina sa...

Inte konstigt att Turbo reagerar när det händer så mycket på samma gång. Jag håller alla tummar och tår för att det snart ska lugna sig för er alla <3 Styrkekramar!!

Anonym sa...

Hej! Jag har också en son (9 år) som inte tål dålig Internet-uppkoppling. Det smäller direkt! Du får gärna skriva mer om det här, om du vet hur Turbo tänker och resonerar, varför det är så känsligt när Internet går ner eller laggar. Tack!