söndag 6 mars 2016

Glädjande.... och svårt!

Oj, vilken glädjerespons jag fick på mitt inlägg igår! Tack alla, för att ni delar vår glädje - det gör mig ännu gladare! ☺ Ni är för goa allihop!

Glädjen i mig, sitter kvar förstås. Och det gör det inte sämre av att vi haft en lugn och städad helg. Inte ens en incident till något kaos hos Turbo. Det känns jätteskönt. Kan vi bara hålla honom hemifrån största delen av tiden som byggarna är här och jobbar så ska det nog gå bra. Vi förstår att han är lite orolig på vardagarna när de är här. Han vill inte komma hem för tidigt på dagarna då. Vi får förstås anstränga oss för att lösa det så bra som möjligt, men det är det värt.



I morgon är det dags att ta tag i grubblerierna igen. Vi skulle egentligen ha fattat ett beslut i veckan som gick, men det blev uppskjutet. Kent kom inte loss, men i morgon hoppas vi verkligen att det ska fungera. Jag och mannen känner att vi behöver ha med honom i resonemanget innan vi beslutar något. Eftersom det påverkar assistenternas jobb och han är chef över dem, så är det lämpligt att vi bollar för- och nackdelar med honom innan vi bestämmer något. Spännande och svårt!

Det får bli allt för idag. Kram, kram! ♥

Inga kommentarer: