onsdag 2 mars 2016

Sprudlande!!

Vilken dag jag haft idag! Jag riktigt sprudlar efter dagens händelser. Jag hade en fruktansvärt stressig dag på jobbet, där alla ville ha svar innan frågan var ställd, ungefär. Allt och alla på en gång! Dessutom hade jag lite att dona med när det gäller Turbo och vissa saker var lite panik! Men allt löste sig till slut. Trots stressen och att jag är slut i huvet nu, så har jag en sån lycklig känsla i kroppen.



Jag njuter fortfarande av gårdagskvällen och den stund jag och Turbo hade i gymmet. Man lär sig att uppskatta "småsaker", för det är lite om man jämför med standardfolket. Men i vår värld är det stort. Nu hoppas vi på att stunden gav mersmak. Turbo pratade om gymmet i morse också och var positiv.

Idag har jag varit "psykolog" till en person och den här gången lyckades jag nå ända fram! Wow, vilken härlig känsla efteråt!! Den går inte av för hackor!

Mina ärenden som gällde Turbo idag som jag hade att uträtta, gav mig känslan av att vi har världens bästa bank i stan (läs: byhålan) och vi har världens bästa apotek i stan (läs: byhålan)!



Bara glädjande saker idag alltså! Nu ser jag fram emot morgondagen då Turbo planerat en rolig grej. Han kan backa, det är vi väl medvetna om, så vi får se hur det blir. Men oerhört kul skulle det vara om det blev av. Jag har konfererat om det med Kent idag, och han kommer att göra allt han kan för att peppa Turbo till att genomföra det han planerat.

Måste passa på att lämna ett snabbt svar på Ninas fråga om när bygget ska vara klart. De har på sig till 30 juni då det måste vara färdigt. Det ser vi verkligen fram emot!

Kramelikram ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Härlig energi här idag <3