fredag 11 mars 2016

Hastiga beslut

Vad hände igår som jag inte fick ur mig i skrift? Jag hade, som jag skrev, tänkt ta mig en lång fotorunda på dan. Men det var också tvunget att kasta in ett snabbt möte med verksamhetschefen, så det blev ett snabbt sammanträffande på ett fik i stan. Kent hade lite nyheter att berätta, tråkiga sådana, men ändå väntade.



Det innebär iaf att vi tog beslutet att kasta in en vikarie ganska omgående, i stället för den assistent som håller sig borta ett tag till. Just nu har vi en sårbar sits och vi sliter ut de stackars assistenter vi har som ordinarie. Kent hade en assistent "i bakfickan" och det blir ett helt nytt ansikte för Turbo. Jag och mannen har inte träffat killen, jag har bara sett honom på assistansbolaget vid ett tillfälle så jag vet hur han ser ut iaf. Det ska bli spännande med ett första möte med honom och vi litar helt på att Kent hittar lämplig personal till Turbo. Om 2-3 veckor beräknas vi komma igång med inslussningen av den nya killen.

Turbo vet inget än. Måste förbereda lite innan så vi lägger fram det på rätt sätt. Det måste bli rätt från början, annars blir det svårt att reparera. Men det ska nog gå bra, bara vi får lite mer kött på benen.

Med tanke på assistenter så blev jag påmind om att tiden går väldigt fort. Igår var det visst fem år sen vi fick besked om att ansökan om personlig assistans till Turbo gick igenom! Helt fantastiskt skönt besked! Och tänk vad det har förändrat vårt liv på en massa sätt! Utan assistenterna hade vi nog gått under för länge sen.....



Just nu håller jag på och rotar i det som jag misstänker oroar Turbo. Det har med en detalj som gäller skolan, som han faktiskt är inskriven i, även om det är vääääääldigt anpassat. Jag fick äntligen tag på vår kontaktperson idag och hon skulle kolla vidare så får vi se vad som händer. Något måste vi iaf göra för att avhjälpa oron.

Nu önskar jag er en kanonbra fredagskväll med mycket mys! Kram på er alla ♥

Inga kommentarer: