onsdag 9 mars 2016

En massa oro

Nej, gårdagen var inte speciellt bra. Det började redan på morgonen, då Turbo blev störd av byggjobbarna på tomten. Han kom iaf iväg som han skulle med assistent Nisse till stugan vid sjön, till slut.

Även igår fick jag göra en utryckning till stugan för via sms så gick Turbo i taket för en grej som vi väntat på. Men det var snabbt avklarat, men det ligger och gror i honom.

Eftermiddagen igår gick hyfsat bra, men när kvällen kom så kom också oron i Turbo ordentligt. Vi åkte en sväng med bilen, men i bilen kom en rejäl explosion ut! Mindre roligt förstås....
Kvällen slutade iaf med att jag låg i sängen med honom en låååååång stund för att se om han kunde öppna sig, men det var totalkört. Det gick inte att nå honom på ett sätt så jag kunde få reda på om det var något mer än bygget som oroar. Jag misstänker ju att det är mera.....



Nya tag i morse och det var ganska bra tills jag var tvungen att ta upp en grej med honom. Då kom ett utbrott igen, men jag var så smart så jag tog upp det så sent som möjligt under morgonproceduren. Hade jag pratat om det tidigare så hade hela morgonen blivit förstörd.

Nu har jag inte hört något alls på hela dan och det oroar mig en aning. Kanske har assistenten fullt upp..... Det återstår att se hur sena kvällen blir. Jag och mannen får snart åka hem och lösa av assistenten.

Eftersom jag inte varit hemma sen i morse, vet jag inte hur långt bygget kommit under dagen. Men så här såg det ut när jag åkte till jobbet i morse.


Kram på er ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Hoppas det snart kommer fram, det som ligger och gror, och att ni har nån slags lösning så det slutar gro.
Kramar om!