måndag 14 mars 2016

Underbara vänner! ♥

Om jag skulle göra ett försök att skriva ett ordentligt inlägg, kanske.
Vi har, som sagt, haft en underbar helg men det har väl gått i ett, kan jag säga. Lördagen inleddes med att jag och mannen träffade några vänner på tidiga förmiddagen. Nån timme senare hjälpte vi till att städa på ett ställe.



Sen tog vi med ett par härligt goa vänner in till stan på en bit mat. Sååå mysigt och trevligt att umgås en stund. Sen hem till dem en stund och fikade och sen var dagen nästan slut! Men jag och mannen hann med lite soffmys också på kvällen.

Vi njöt verkligen hela dagen lång av goa vänner och allt vad det var. Det var vänner som vi umgicks med, vänner som ringde och vänner som skickade sms, så det var fullt ös. Sånt här sms var inte fel att få innan kvällen var slut:



Underbara vänner allihop! ♥

Den här helgen blev det också tillfälle att ta tag i en dröm jag haft ett bra tag. Nu ska ni höra här, vilket annorlunda liv vi lever..... Min dröm var...... att sitta i lugn och ro och titta på en bra TV-serie! Att få koppla av och bara hänga i TV-soffan och bli helt uppslukad för några timmar. Haha, visst är det stora drömmar?!? Detta kanske är något som standardfamiljen gör varje vecka. Men hemma hos oss funkar det inte och har inte gjort det på några år. Jag tittar aldrig i TV-tablån ens, har ingen aning om vad som går på TV. Men nu längtade jag efter det och det var avkopplande till max! Vilken lyx att få ÄGA soffan både fredag- och lördagskvällen!! Serien vi tittade på innehöll både spänning och en härlig humor - en utmärkt blandning. Ja, ja, ni ser... inte så märkvärdiga drömmar här inte....

Söndagen gick sin gilla gång - lite jobb och lite vänner på em. Mannen hämtade Turbo på korttids medan jag var borta på em. Lite tillknäppt var han och något låg under ytan. Personalen på korttids hade känt likadant de här dygnen. Kvällen avlöpte utan utbrott, men vi tassade lite på tå förstås.

Vad dagen har fört med sig, redogör jag för i nästa inlägg.

Dagens svart/vita....
Kram på er ♥

Inga kommentarer: