torsdag 21 januari 2016

Firat två besked

Jag och mannen firade loss lite igår kväll. Mitt i veckan - men det gick hur bra som helst! :)



Så vad var det vi firade då??
På telefon igår fick jag besked om att bygglovet var godkänt och klart!! Härligt, då närmar vi oss byggstart! Vi måste invänta det skriftliga beslutet bara, innan vi kan göra något mer men det är lovat att det ska komma senast på måndag. Vi närmar oss....

Ett brev från handläggaren på kommunen som har hand om bostadsanpassning, låg i brevlådan igår. Brevet innehöll beslutet på det belopp som kommunen bidrar med till anpassningen. Så nu är det spikat och klart!



Som ni säkert förstår så är det inget litet belopp (och jag tror detta är en aning unikt som bostadsanpassning). Beloppet kommer att täcka ALLT som har med bygget att göra. Det blir alltså en liten lägenhet för Turbo och en assistent. Tanken är att han ska kunna bo där när han är mogen att flytta hemifrån. Men det kommer att byggas så det blir en del av vårt befintliga hus och vi väljer själva hur mycket vi skärmar av beroende på hur dagen ser ut. Jag kommer att dokumentera här på bloggen så ni får följa bygget, när det sätter igång på allvar.

Vi har valt entreprenör i dagarna till bygget och de kommer att få skriftligt på det bara vi fått papper på att bygglovet gått igenom. Sen återstår ett par viktiga möten innan allt drar igång. Men som sagt - vi närmar oss med stormsteg, känns det som!

Kram på er ♥

3 kommentarer:

Annelie L sa...

Så underbart, grattis och ett stort Lycka till!!!

strutgumman sa...

Härligt!!!
Kram!!

Nina sa...

Fantastiskt härligt framsteg!
Stort Grattis till er <3
Kram