måndag 18 januari 2016

Men hallå!!

Jag har fortfarande inte fått riktigt kläm på hur det är med Turbo - det står och väger. Jag hoppas ändå att dagen har gjort att det kanske lättar även om det är tråkiga besked han fått. Vi har nu fått veta att assistent Timmy blir borta ytterligare några månader. Ett hårt slag för Turbo förstås, men det är bara att ta. Kent har jobbat med Turbo hela långa dagen idag och passat på att prata igenom det så han har fått lagom med information. Om/när informationen sjunker in så kanske det lättar lite. Ovissheten kanske försvinner när han vet vad som gäller. Kent lugnade med att vi löst schemat en bra bit framåt nu. Så nu hoppas vi på det bästa!



Helgen på korttids har flutit på bra och det är alltid skönt. Jag och mannen hade möte idag, med chefen där och de tre personalkillar som jobbar med Turbo. Världens bästa korttids har vi iaf och det känns helt fantastiskt! Vi har alltid varit nöjda med kommunens sätt att ordna korttidsvistelsen för Turbo. Tyvärr väntar en del förändringar där till hösten, men den dagen den sorgen.... och det kanske blir bra ändå, förhoppningsvis.



Nämnde jag att det var mycket som MÅSTE genomföras med Turbo inför 18-årsdagen? Mycket blir mer kan jag säga, för det fylls på! Det här låg i brevlådan häromdagen:



Men hallå!! Hur ska vi fixa det där? Ska Turbo träffa tre stycken personer på habiliteringen? Nej, det funkar inte så lätt med honom. Att öht få dit honom är en pärs, om det ens går. Måste ringa och fråga hur de menar. Pust!

Sen går vi också i väntas tider här. Vi väntar på att ett annat kuvert ska ligga i brevlådan vilken dag som helst så vi kan gå vidare.....

Haha, jag har ännu mer att berätta! Vi har backat rejält på en förändring vi gjorde här förra veckan - det gick bara inte att ha det så! Ska förklara i nästa inlägg, förhoppningsvis. Nu kvällsbestyr!

Kram, kram ♥

Inga kommentarer: