söndag 3 januari 2016

Pusslar....

Klockan går snabbt som vanligt för mig och jag som tänkte komma i säng i tid. Jag ska ju upp och jobba i morgon bitti... Mannen får vara hemma hos Turbo och ta markplanet. Eftersom vi pusslar med assistansen nu när vi är två man kort, så har vi sagt att jag och mannen fixar måndagen och tisdagen själva. Det löser sig på ett eller annat sätt.

Av samma anledning pusslade vi in Kent här igår. Han erbjöd sig att ta det passet eftersom det annars blir alldeles för länge innan Turbo får se någon utomstående assistent här. Så mellan kl 10-18 var jag och mannen tvungna att hålla oss borta från hemmet! Vi hade lite ärenden att uträtta och ett par grejer som behövde inhandlas, så tiden gick rätt fort iaf.



Nu ger jag mig med skriveriet för idag, men i morgon kommer det bl a att handla om dasslock här på bloggen och hur det kan påverka en familj (vår familj) där det finns diagnoser. ;) Sug på den ni....

Innan jag slutar vill jag tacka för all respons jag fick efter att jag skrev min årskrönika i förra inlägget! Det känns nästan som jag sjönk lite efter att ha skrivit det. Jag blev nog lite nertryckt av att se hur mycket negativt som hänt under året. Men ni är så goa allihop som tänker på oss och kommer med hejarop.
...... och visst ska vi ses igen Frida! ☺ ♥
Kram på er allihop ♥

Inga kommentarer: