tisdag 26 januari 2016

Snart bygge??

Nähä, nu får det bli nya tag här trots att jag är trött som en gris (är de trötta??). Det har varit lite mycket och dessutom har jag lagt mig alldeles för sent några kvällar i rad och det straffar sig. Det får bli en tidig kväll nu så jag kan försöka komma ikapp mig lite.

Krångligt blir det om jag ska ta ikapp det jag missade att skriva förra veckan, men jag sammanfattar det hela med att det flöt på med en del ner- och uppgångar för Turbos del. Nisse och Kent delade på veckan eftersom vi har lite bortfall av assistenter. Bl a hade en assistent semester, men kommer tillbaka i morgon igen.

Det är både på gott och ont att Turbo blivit van vid att träffa Kent titt som tätt här igen, men han slussas bort nu när Erik är tillbaka från semestern. Jag hoppas det ska fungera bra, då Turbo vet om att detta var en tillfällig lösning. Gott att det finns en favorit att ta till när det krisar, men jobbigt för Turbo när han försvinner igen.



Nu börjar det hända grejer på byggfronten! Igår fick vi bygglovet på papper, så nu har vi det svart på vitt. På fredag ska vi ha någon form av ett första byggmöte här hemma. Visst är det spännande! Ett nytt kapitel börjar och säkert blir vi en erfarenhet rikare. Turbo pratar ibland om bygget och känns positiv, men han kan förstås inte sätta sig in i hur det kommer att bli i verkligheten. Det gör nog inte jag och mannen heller och hur det kommer att gå med Turbo under byggtiden, ja det får vi se....



Idag har jag jobbat hemifrån och tog mig en paus på förmiddagen en stund för att fixa dagens goda gärning. Jag tog emot två vilt främmande människor här hemma. Jag hade nämligen erbjudit dem att få komma hit och testa om de tål katterna. Killen är allergisk mot katter, men denna rasen är det många allergiker som tål - dock inte alla.
Glädjen var stor när han inte märkte något av katterna, trots att han gosade med dem. Jag minns det som igår, när vi tog Turbo med hem till en uppfödare för att testa om han tålde katterna. Nervöst var det, kan jag lova!


Dags att ta tag i kvällsbestyren med Turbo nu. Idag har han känts riktigt harmonisk och det känns kanonbra! Hoppas det håller i sig.

Kram till er alla ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Men vad spännande med bygget! På gott och ont. Skönast när allt är klart, förstås. Håller tummarna för att det ska gå så smidigt det kan.

Har ni tänkt längre fram, eller är det här och nu som den här lösningen är bra? Är det meningen att Turbo ska ta över huset i framtiden?

Lycka till med allt hursomhelst. Stor omställning för er alla.
Kramar om!