lördag 16 januari 2016

Njutbart

Det här veckoslutet börjar arta sig till att bli ett riktigt bra sådant, med tanke på att jag hade en olustig magkänsla i torsdags. Turbo verkar lite ur slag just nu och det kändes inte alls bra i o m att han inte skulle vara hemma de här dygnen. Nu har han varit på korttids sen i torsdags och jag har inte hört ifrån varken honom eller personalen. Då kopplar vi bort och slappnar av.

I torsdags var jag och mannen på möte på bästa assistansbolaget. Vi hade ett möte inbokat med verksamhetschefen (Kent) och assistenterna. Två speciella punkter stod på dagordningen som vi behövde avhandla. Kent hade bl a förberett vissa lösningar till den ena punkten, så nu fattas det bara nån liten detalj så är det fixat. En provisorisk lösning fick vi fram om den assistent som är frånvarande, blir borta längre.

Jag tackar assistansbolaget för den enormt goda specialkakan, vem som nu ska ta åt sig äran..... *host* 


Under fredagen hände inget speciellt. Jag och mannen jobbade som vanligt och jag jobbade hela dan tills frampå kvällen även om mannen lyckades lura hem mig lite tidigare än vad som är vanligt på fredagar för min del. Men det var så skönt att komma hem och få slänga sig i soffan, vilket vi i stort sett aldrig får göra annars.

På väg till jobbet igår fick jag uppleva en mycket vacker soluppgång. Det är nog något av den mest fantastiska soluppgång jag sett! Helt underbart och naturligtvis svårt att fånga på foto. Jag kan väl erkänna att jag kom någon minut sent till jobbet, men det gick inte att låta bli att stanna och fota!



Idag (lördag) har jag och mannen inte planerat in något på schemat. Vi har sovit ut och "bara varit". Det var så länge sen vi hade en hemmadag att slå dank på. Inget folk omkring oss, inga tider att passa, ingen att ta hänsyn till.... Riktigt gott har vi haft det och jag vill inte att den här dagen ska ta slut. Det viktigaste jag hade på schemat idag, var att ta ut mig ordentligt på gymet. Har inte varit där på några dar nu, så det var hög tid. Jag körde ett dubbelpass och var riktigt slut sen, men så gött att känna att kroppen lever!


Lite mör känner jag mig, men det hindrar inte att vi fortsätter att njuta av helgen!


Kram på er och ta hand om varann därute ♥

Inga kommentarer: