söndag 14 juni 2015

En härlig grabb-dag!

Glädjen över att gårdagen blev så lyckad för Turbo finns kvar i min kropp idag och jag suger på den karamellen ett tag till. Just nu njuter jag av den fina personal som Turbo har runt omkring sig och att Turbo är så harmonisk. Kämpandet med framtiden tar vi tag i i morrn igen, men tills dess lägger jag det åt sidan och njuter....Under gårdagen hade vi satt in assistent Timmy på ett lite längre pass här hos Turbo. Tanken var att jag och mannen skulle iväg på en grej tillsammans med en del andra vänner, men jobbet kallade i stället. Vi är överhopade med jobb så vi var bara tvungna att beta av lite på det.
Kent har vi försökt pusslat in här också, men det har inte varit så lätt att få till en dag som passar alla parter. Enda utvägen vi såg under juni var att han kom samtidigt med Timmy.

Det blev alltså en riktigt grabbdag igår och jag anade redan innan att de skulle få helskoj! De var så klart hemma och spelade på datorerna en del, men de gjorde också en rejäl utflykt. Turbo hade ett ärende till stan som jag föreslagit och det nappade han helt på. Han ville så gärna växla till sig en dollarsedel, vilket de inte hade hemma på banken i vår lilla ort. Så jag föreslog att han kunde åka in till stan med Timmy och Kent och fixa det på Forex i stället - och det ordnade de!


De hade visst blivit lite förvånade när de bara ville växla till sig en 1-dollarsedel.... :) Men Turbo ville så gärna ha en sådan och det ville vi naturligtvis fixa!
Sen hade de ätit på Burger King, vilket var Turbos önskemål för dagen.


Killarna lurade visst med Turbo på en runda med äventyrsgolf också när de ändå var i stan.


En härlig dag för Turbo och assistanskillarna! Allt hade gått fenomenalt bra och alla tre var nog nöjda och belåtna.
Jag tackar allra ödmjukast för att killarna förgyllde Turbos dag!

När jag kom hem sen och grabbarna stack, så ville Turbo vara ifred en stund. Jag fick förstås finnas till hands, men inte i samma rum som honom. Han behövde vila sig lite och det hade jag räknat med efter en sån dag. Men det var inte labilt alls, utan det var bara ensamhet och tystnad som behövdes så var han fit for fight igen. Underbart!

På kvällen blev Turbo lite nyfiken på jobbet jag tagit med mig hem. Jag visade lite vad jag höll på med och förklarade så gott jag kunde. Jag höll på att dubbelkolla bokföringen för flera månader bakåt, så det var en massa siffror som skulle stämma. Han tyckte det var väldigt intressant och ville hjälpa till.Eftersom hans mål (just nu iaf) är att nån gång i framtiden ha eget litet företag (en-mans) så undrade han om han skulle behöva lära sig bokföring. Siffror gillar han så det blir säkert inga problem för honom att lära sig om han vill det.

Det var gårdagen det. En underbart härlig dag för oss alla! Idag har jag och mannen gått i skift här hemma hela långa dan. Turbo har varit go å gla och vi njuter allihop.

Att vi har kommit långt med tanke på assistenter och hur de fungerar ihop med Turbo bevisar det att jag bett om hjälp senare i veckan, en hjälp som jag verkligen skulle behöva. Hjälp på ett sätt som jag för bara ett år sen trodde skulle vara otänkbart att genomföra med Turbo och en assistent. Men vi får se - det ser mörkt ut att någon assistent kommer loss, men tanken finns där iaf. Mer om det senare i veckan.

I morgon väntar ett spännande möte med en av cheferna i kommunen. Vi får se vart det leder och i vilken riktning vi hänvisas till att gå..... Både mannen och jag är heltaggade inför mötet!

Kram, kram! ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Vilken superhärlig dag :)
Och vad roligt att Turbo är så intresserad av siffror, kanske du kan få lite hjälp med bokföringen framöver?
Lycka till på mötet..
Kramar!

Annelie L sa...

Härlig dag för Turbo och hans assistenter. Det måste kännas underbart för mammahjärtat att ha så fina killar omkring Turbo. Kram till er alla.