måndag 29 juni 2015

Fått skisser för framtiden

Jahapp, ny dag idag och vi harvar vidare. Som tur är mår jag lite bättre idag så jag kan hålla mig på benen och igång.
Jag körde Turbo till fritids/korttids i morse och där tog Otto emot. Han har jobbat på korttids för ett par år sen men försvann pga studier. Nu går han in som vikarie under sommaren och har några pass med Turbo. De var så smarta att de la ett par förmiddagar i schemat först, så Turbo får bekanta sig så smått med honom igen. Det är ju ett år sen de träffades, tror jag. Men förra helgen Turbo var på korttids blev Otto hastigt inkastad ett dygn pga att en personal blev sjuk. Men det verkar ha gått jättebra, som tur var.

Smällen sen hämtningen igår sitter kvar i mitt huvud och det är inget man bara lämnar bakom sig hur som helst, även om jag vet att det bara är att gå vidare. Jag har haft sms-kontakt med den personal som jobbat så jag vet att det är ok där.

Inte världens bästa skärpa, men den sitter där... En hök, eller??


Jag och Turbo tog oss en omväg idag igen när vi åkte hem. Jag älskar att köra bil och Turbo älskar att åka bil, så vi är en bra kombo, tycker jag. :) Lite djur såg vi efter vägen och det är inte fel för min del när jag alltid har kameran med mig. Bilderna i dagens inlägg är från vår omväg idag.

Nu händer det lite grejer på bostadsanpassningsfronten också. Fick först mail från arkitekten som skissat fram två förslag. Tyvärr är de inte klockrena någon av dem, men det står öppet för diskussion.
Sen fick jag mail från ingenjörsteknikern på kommunen som ville träffas och diskutera hur vi går vidare med skisserna. Vi hoppas få till en träff under veckan.
Det blir spännande att se hur det slutar!

Här har vi tranor iaf! 

Nu väntar sängen på mig och jag önskar er alla en god natts sömn!
Kramar till er alla och en extra kram till en viss nisse (i detta fallet syftar jag inte på den som kallas Nisse här på bloggen) som behöver ta hand om sig lite extra. ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Kikar in och talar om att jag läser här, men är lite dålig på att kommentera för tillfället. Hoppas det inte drar ut på tiden med er bostadsanpassning, det verkar som det är ett ganska stort projekt. Fixar Turbo att dom kommer och bygger om, eller har ni "resa-bort-planer?

Var rädd om dig!
Kramar om <3