måndag 4 maj 2015

Ofokusering

Jag har lite svårt för att samla tankarna här idag, men tvingar mig till att skriva något litet ändå trots att jag är ofokuserad.
Gårdagens inlägg var fritt att tolka, och jag får väl säga att det tolkades också fritt! Bilden var en symbol på hur jag kände mig just igår kväll. På eftermiddagen kom mannen och Turbo hem från Stockholm. Jag hade inte sett dem på tre dygn. Då är det naturligt att man vill bubbla och prata och höra hur de haft det och vad de gjort. Att det inte skulle gå som i standardfamiljer förstod jag ju innan förstås. Men att det skulle bli fullt så låst, var jag väl inte beredd på.

Jag satte mig i matrummet och var tyst som en mus, medan mannen var med Turbo i TV-rummet. Jag kände mig rätt så isolerad och fick låsa igen min mun som egentligen ville tjattra med min familj. Men Turbo var trött efter helgens utflykt och tålde inga ljud alls. Så det var bara att anpassa och tiga ihjäl kvällen.... Samtidigt tog jag det med humor och blev full i skratt! :) Jag såg det komiska i det hela och det gör att man överlever. :)Jag skulle förstås förklarat lite här på bloggen hur grabbarna haft det i Stockholm, men det får komma när jag är mer fokuserad i hjärnan.

Innan jag slutar för idag, ska jag svara dig, Strutgumman. Du ville veta var min lååååånga fotoutflykt i helgen ligger. Eftersom du vet var jag bor så kan jag meddela att den ligger fågelvägen ca fem mil rakt västerut från där vi bor. Då vet du ungefär iaf... ;)

Nu hoppar min hjärna över till något helt annat igen, så det är bäst jag slutar. Ett möte väntar i morgon som kan få en avgörande vändning.... därav min ofokusering!

Kram på er alla ♥

3 kommentarer:

Nina sa...

Lycka till imorgon <3

strutgumman sa...

Säger som Nina... Lycka till idag!
Och tack för infon om den finfina fotoutflykten.
kram!!

strutgumman sa...

Säger som Nina... Lycka till idag!
Och tack för infon om den finfina fotoutflykten.
kram!!