söndag 24 maj 2015

Smäller det nu....??

Det är mycket nu! Men mitt i allt ståhej som varit och som är, så gnager det i mig att det börjar bli bråttom med att informera Turbo om beskedet vi fått - beskedet om att det inte blir något elfte år. För det är ju det han tror, att han ska fortsätta nästa läsår i samma stil som han gjort detta läsår. Jag bävar inför att informera honom och jag bävar för hur det ska landa hos honom.

Det är ett nytt scenario för honom, något han aldrig varit med om tidigare. INGEN SKOLA! Nähä, hur ser livet ut då?? Ja, om vi kunde svara på det så vore det kanske aningen lättare. Men vi vet ju ingenting! Även om vi har en plan så vet vi inte om/hur den går i lås eller hur det kommer att se ut rent praktiskt som är så viktigt för honom att veta långt i förväg.
Men jag känner att jag måste ta tag i detta helst idag, om att ge honom åtminstone lite information och så ett litet frö. Det är bara lite drygt två veckor kvar tills skolavslutningen och då måste han vara införstådd med vad som kommer att hända. Det blir ett adjö av lärarna och det måste han så klart veta om då. Tiden är knapp och jag känner att vi inte kan dra ut på detta utan det måste göras omgående.

Nu när allt är intensivt så det snurrar i huvet på mig ändå, så känns det inte som nåt bra läge att ge Turbo en information som gör att han dyker och blir labil. En massa utbrott dagarna i ända kan ju bli droppen för min lilla ork som finns kvar just nu... men vad gör man?? Tar tjuren vid hornen och satsar den sista kraften?!? Finns inget annat att göra. Så snälla, ni kan väl hålla tummarna för att det blir så bra det bara kan!

Kramar till er fina läsare ♥

4 kommentarer:

Nina sa...

Ojojoj, man önskar det fanns en smidig väg att gå. Eller iaf en väg utan stup... Styrkekramar! Jag tänker på er och håller självklart tummarna <3

Annelie L sa...

Vilket elände, hur du/ni en gör så blir det katastrofläge. Håller tummarna och tänker på er . Styrkekramar

Anonym sa...

Går det att turbo får bo på kortis några veckor?

Eller att du och mannen åker iväg. Och låter turbo ha assistent hemma?

För ni ska ju inte behöva gå in i väggen av det här

Ifrån en som jobbar som personligassistent.

Anonym sa...

Det går att studera på distans, hemma eller i någon lämplig lokal. Skulle det kunna fungera?
Kram K