lördag 2 maj 2015

Ensam hemma och vilse i pannkakan!

Oj, vilka dagar jag har här - speciellt igår! Jag är ensam hemma över helgen och som vanligt passar jag på att försöka hinna med alldeles för mycket! Att jag aldrig lär mig. Men iaf så håller jag på att måla en liten möbel och dessutom hade jag längtat ut på en lååååång fotorunda.Fotorundan kom jag ut på igår eftermiddag. Hade väl tänkt varit ute hela dan men blev lite försenad iväg. Av en händelse träffade jag båda assistenterna, Kent och Timmy igår. En lite kul lyckträff där! Kent hade sen tidigare pratat om en väldigt vacker väg borta i deras trakter. Jag hade försökt en gång att leta på vägen men misslyckats totalt. Nu fick jag en ännu bättre beskrivning så t o m jag lyckades köra den vägen rätt.... iaf en bit... eller nästan hela vägen. ;)

Men oj!! Det var längesen jag såg så mycket vackert i naturen! Helt otroligt!
Vissa vägar som jag körde på var knappt farbara... Men jag älskar att köra bil och är inte rädd för att köra på små ko-stigar om det behövs. Kanske har jag fått min pappas rallyblod i mina ådror. Isf var det tack vare det jag fick se så många vackra ställen igår.Vägarna gick både nerför och uppför och vid ett tillfälle stannade jag där det fanns en stig upp till en utsikt. Jag klättrade upp och fann detta! Njutbart!!Så långt höll jag mig efter Kents vägbeskrivning, men sen föll det bort och jag körde fel nånstans. Ska väl tillägga att jag tror inte någon har sämre lokalsinne än mig, så jag var glad att jag höll mig på rätt väg så långt! Men tur var det att jag körde fel, för jag kom till ytterligare mycket tjusiga ställen. Oj, säger jag!
Vid det här laget hade jag ingen aning om vart jag var, men det ordnar sig alltid. :)


Sen blev det till att slå på GPS:en på "Kör hem" och lita på den fullt ut, för jag visste inte alls hur jag skulle ta mig hem därifrån. Men till slut var jag hemma iaf.... Det blev senare än jag planerat, men det var det värt. Och en del tjöt hann jag med, med både Kent och Timmy och det var också värdefullt efter allt som cirkulerat i min lilla hjärna under veckan. Jag behövde nog tömma mig lite.... Det är helt ovärderligt med dessa killar som har sån erfarenhet av autismen och som även har individkännedom ut i fingerspetsarna. De är båda värda sin vikt i guld och mer därtill! Hört det förut....?? Det tål att upprepas!

Idag hade jag tänkt gå ut och luncha med en god vän, men hon hade gått och blivit sjuk :( Govännen får krya på sig! Jag hade ju bespetsat mig på att vi skulle träffas och när det inte gick, blev jag lite rastlös. Men kameran fick trösta mig och jag tog en liiiten tur idag. Jag blev inte så vilse idag som igår iaf.
Vet ni vad det här är som jag fångat på bild? ☺


Nähä, nu ska jag försöka leta på en skruvdragare. Skulle behöva en sån för att fixa färdigt med möbeln jag målat. Mannen hade ingen aaaaaning om var skruvdragaren är.....

Ha en finfin kväll hörrni därute! Kram, kram ♥

7 kommentarer:

Lena sa...

När kan jag komma och följa med på den där vilserundan? WOW! Vilka ställen. Och jag tror det är grodyngel du fotat.
Kram

Nina sa...

Du skulle haft bästa kartläsarna med dig, det ser jag det...........

Lena sa...

Ha ha ha!!! Eller hur Nina ♡♡♡ Bellan vet inte sitt bästa helt enkelt!!:)))

strutgumman sa...

Åh, så vackert!
Är det nära där ni bor?
Kram Anna

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.