söndag 17 maj 2015

Uteblivna reflektioner

Tack alla ni läsare för att ni velat hänga med på min och mannens resa över helgen! Korta och täta inlägg ofta, är ett helt annat skrivsätt än jag brukar ha här på bloggen, men tycker det är kul ibland. Och jag gör det också för mitt eget kom-ihåg eftersom jag glömmer så lätt... ;)

Ser ni vilken kontrast det blev på inläggen? Jämför hur det var i inläggen innan i torsdags och hur det varit i helgen - som natt och dag!Jag hade gärna velat skriva en reflektion över hur tankarna går nu när vi kommit hem, men tyvärr pockar jobbet på min uppmärksamhet ikväll. Men i nästa inlägg kommer nog några tankar iaf. Sen återgår vi förstås till vår kamp för att Turbo ska få det bra framöver....

Nu tillbaka till jobbet igen! På återseende och kram till er alla! ♥

4 kommentarer:

Nina sa...

Tack själv, för att vi fick följa med på ert äventyr :)
Kramen!

Lena sa...

Kul att få vara med fast man inte är på plats. Ni har verkligen kopplat av från vardagen och njutit. Så skönt att ni har den möjligheten och kan göra det till och från.
Kram och hoppas du inte måste slita för mycket för att komma ikapp med jobbet nu. ♡♡♡

Annelie L sa...

Ni har haft en härlig helg, jag tror inte man kan vara i den underbara skärgården utan att njuta fullt ut.... Jobba inte ihjäl dig nu utan ta en sak i taget och var rädd om dig.

strutgumman sa...

Tack för turen till härliga Bohuslän. Min farmor är från Tanum så det där känns som "hemma" på nått vis...
Lycka till med allt nu!
Tänker på er!
Kram