tisdag 4 december 2012

Oro och daller

Här har Turbo dykt ordentligt i humöret - ojoj vilken cirkus det är titt som tätt här nu. Han är stor och utbrott i den storleken är väl inte riktigt att föredra..... Men vi har iaf haft en ganska lång period då det varit hyfsat lugnt och därmed kunnat ladda våra batterier. Nu har vi kastats in i en utbrottarperiod igen  och vi får väl se hur länge den varar.




Vi vet väl inte riktigt säkert vad den här djupdykningen beror på, vi har bara våra misstankar. Det finns ingen förändring runt Turbo som detta kan vara kopplat till, mer än att mannen inte mår bra. Och jag tror att det är där oron ligger. När jag skulle iväg ikväll så blev Turbo helt hysterisk - jag tror att han är rädd för att pappa ska bli jättedålig så det behövs ambulans igen, precis som förra gången. Naturligtvis skulle jag inte lämna dem ensamma om det var så illa. Men vilka tankar som far runt i Turbo är svårt att veta. Det är också svårt att veta hur mycket man ska prata om det. Pratar man för mycket så kanske man väcker hans oro ännu mer när man egentligen vill lugna. Är det inte detta det beror på så ska man absolut inte dra upp det för då skapar man ju en oro som inte fanns från början. Hoppas ni förstår hur jag menar, men svårt är det iaf att veta vad som är bäst att göra.

I skolan hade det också varit jobbigt idag. Inget utbrott men ändå väldigt dallrigt. De hade fått tagit extra hänsyn till hans dagsform idag. Jättebra att de läser av och förstår hur läget är och gör det bästa utifrån den situation som råder. Inget bad blev det trots att det stod på schemat, men Turbo hade sagt ifrån - han hade ingen badform idag....




Ja, ja, vi får se hur länge den här nedåtgående spiralen varar. Vi får ta en dag i taget.
Fick en fråga om mannen mående, hur mår han egentligen? Ja, den som det visste.... Ska inte gå in på detaljer, men det är exakt samma scenario som förra gången för några veckor sen förutom att han inte har så hög feber denna gången. Jag är mycket tveksam över om det verkligen är influensa som vi trodde förra omgången. Ingen av oss andra har fått det och inte någon som han varit i närheten av heller. Bättre svar på din fråga Nina, har jag tyvärr inte.

Nu tänker jag göra kväller i skaplig tid för jag har en hård dag på jobbet i morgon. Måste vara både mig själv och mannen under ett möte som varar från 9-17. Ska försöka korta ner det med en timme så jag hinner hämta Turbo på fritids/korttids i vanlig tid sen.....
Sov sött och kram ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Min fru är fantastisk.

// Mannen

Nina sa...

Skicka mannen till akuten idag!

Hjälper det om ni ritpratar om vad det är som oroar Turbo? Så han kan bearbeta rätt saker.. Så funkar Sandra ibland när hon inte får ut orden, då kan det lossna med hjälp av papper och penna. Men jag gissar att ni redan hade gjort det om det hade hjälpt, det var bara en tanke :)

Jobbigt för alla och inte minst för Turbo själv, förstås.. Hoppas han får ro snart.

Kramar om!
Nina
(Ni har för mycket runt er med både Turbo och jobbet...)