onsdag 5 december 2012

Hemmasittning i morgon?

Skriver lite kort här vad som händer. Är helt slut efter den här långa dagen. Efter en kämpig dag på jobbet så kommer man hem och Turbo är än värre i humör än igår. Tjoff, här smäller det titt som tätt och mer eller mindre allvarligt - mest mer! Det har gått sönder en del grejer här ikväll, men jag och mannen är hyfsat hela iaf och då får man vara glad i det här läget.

Det var bara för mig att koppla på den där psykologrollen igen. Eftersom vi tydligt ser att Turbo inte mår bra så kan vi inte bara låta det passera. Det är inte en tillfällig svacka med nån dålig dag, utan detta bottnar i något som Turbo känner är allvarligt. Enda sättet att ta Turbo ur denna dåliga spiral är att lösa det som oroar honom, vad det nu än är.




Det svåra är att få ur honom vad det är. Han säger ju inget självmant och när man inte har en aning om vad det är.... hur bär man sig åt då? Visst har mannens sjuka påverkat honom, men ikväll när han helt gick överstyr så kände jag att det måste vara något ytterligare som ligger och gnager i honom, något som för honom är ännu allvarligare.

Dags att ritprata! Men det går inte när han är i affekt, vilket han var mest hela kvällen. Men jag fick en lucka och då var jag beredd med papper och penna. Jag hade planerat lite i förväg hur jag skulle lägga upp det. Och visst kom det fram en till orsak till hans mående! En sak som jag inte hade räknat med, samtidigt som jag inte är förvånad. Jag kommer att utveckla detta mera senare, ska se hur morgondagen avlöper först.




Tyvärr tror jag inte jag får iväg Turbo till skolan i morgon, det verkar helstopp! Men jag tänker iaf försöka så gott jag kan. Hur detta kommer att sluta är det ingen som vet. Vi får naturligtvis försöka komma tillrätta med det som dykt upp, men hur?? Det blir iaf ett telefonsamtal till rektorn i morgon, så får vi se vad hon säger om läget och hur vi går vidare..... Sen har vi också ett möte med många av Turbos personal i morgon, så det blir en spännande dag på många sätt :/
Ha det fint alla läsare ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Åh.... :( Tummar o tankar till er. Hoppas verkligen det löser sig!
Kramar om!
Nina

BeA@Ett ord... sa...

Kära Bellan - alla tankar och krafter till dig och dina nära och kära!!!
Du är en pärla, bara så du vet det!!!
Var rädd om dig i vårt Vinter Vita Land!
Varm kram från moi!