lördag 22 december 2012

Framsteg på G?

Det går ju bra det här! Absolut att det sker framsteg med Turbo och hans mående! Igår kväll hade vi en helt fantastiskt lugn och mysig fredagskväll. Ingen oro och inget daller under ytan hos Turbo. Sen helt plötsligt reste han sig upp och ville gå och lägga sig och sova. Så klart att han fick det omedelbart. Sen somnade han gott och jag tror han säkert sovit tio timmar i natt! Vet inte när det hände sist. Nu får han ett helt ofarligt och icke beroendeframkallande sömnhjälpmedel och jag tror det gör honom gott.




I morse var det förstås lite spattigt innan medicinen verkat, men det är ju inte så mycket att göra åt det. Nu vaknade han så pass sent så mannen hann nästan iväg. Sen blev det ju bara Turbo och jag = bara en vuxen och då är det alltid lite lättare. Mannen var borta hela förmiddagen och fram förbi lunchtid. Jag och Turbo hade det mysigt och Turbo var på ett strålande humör och var skojfrisk. Hans gamla jag börjar lysa fram igen och det är så härligt att se! Han behöver verkligen hitta tillbaka till sig själv igen med tanke på kommande behov.....

Nu har jag varit borta några timmar på eftermiddagen och mannen har fått mysa med Turbo i stället. Jag hoppas nu att kvällen ska bli lika trevlig som gårdagskvällen. Men vi har ju fått lära oss att det svänger snabbt i Diagnoslandet så det finns ingen garanti för nånting egentligen.
Det blev lite kort härifrån idag, men jag kommer igen i morgon.

Jag önskar er alla en finfin och lugn lördagskväll och hoppas ni tar vara på varann och inte stressar för mycket ♥ Kram på er ♥

2 kommentarer:

BeA@Ett ord... sa...

Vet du Bellan... Jag tycker verkligen om ditt sätt att skriva!!!
Kramar om dig!!!
:-D

Nina sa...

Men så skönt! Hoppas det håller i sig. Det vore ju toppen om det var så "enkelt" ändå. Gubben, han var kanske helt slut o jättetrött..
Kramar om er!
Nina