söndag 16 december 2012

Var är han?

Jag får nog ta och skicka ut en efterlysning.... jag saknar min harmoniska Turbo, men han är spårlöst försvunnen! Vi hittar honom ingenstans och jag undrar verkligen var han är och hur vi ska hitta honom igen.
Fortfarande är det något som ställer till det för Turbo så han inte är i harmoni med sig själv och omgivningen. Vad som är fel har vi fortfarande inte klurat ut. Vi har hämtat hem honom från korttids nu på eftermiddagen och båda personalkillarna har känt av att något inte stämmer. De har fått jobba lite hårdare än vanligt och även fått ta emot lite tuffa tag, precis som det är hemma just nu. Vi klurar vidare, men jag ska samtidigt försöka få en telefontid hos Turbos läkare på habiliteringen för att se om hon har något förslag om vad vi ska göra. Drygt är det för alla parter och synd om Turbo som inte mår bra....




I helgen som gått fick vi lite besök av ett par släktingar och tack vare det så har jag inte funderat eller oroat mig så mycket ang det jag skrev om i förra inlägget.
Stackrarna fick åka långt i ovädret som var på lördagen. Men allt gick bra som väl är. På kvällen "tvingade" vi i dem i badtunnan. Alltid lika gruvsamt innan man har gått de där stegen i snön och kommer i tunnan, men det är helt underbart när man väl sitter i den. Avkopplande och avslappnande och med lite gott tilltugg (mannens egna variant av räkcanapé) och något gott att släcka törsten med - ljuvligt!
Sen blir man varm förstås och behöver svalka sig. En lite suddig bild, men i snön ligger det en karl och svalkar sig (dock inte min karl ;)).




Just nu sitter jag på jobbet och vet inte riktigt hur det går därhemma. Jag har fått en liten rapport från mannen att det är hyfsat ok, men jag undrar iaf hur Turbo tagit en liten förändring vi gjort under tiden han var på korttids. Eftersom vi skulle få gäster så tyckte vi det var dags att vi slängde våra gamla köksstolar och monterade ihop de nya jag köpte för ett par veckor sen. Detta är inte Turbo beredd på..... Det är ingen större förändring men tillräckligt för att ställa till det lite för honom om han inte är riktigt i balans. Jag ska jobba på lite så jag kommer hem nån gång och får höra hur det gått och sen ladda till en ny skolvecka med inte alltför lätta mornar....

Hoppas ni har det fint! Kram ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jobbigt både för er och för Turbo att han inte mår bra :(
Svårt det där när ni inte lyckas klura ut vad det beror på. Kanske ni kan komma på det i veckan som kommer? Det kan ju vara att det är slut på terminen, massa saker i skolan som inte är riktigt som vanligt?
Inte samma rutiner och stök runt omkring och terminsavsslut brukar ju kunna påverka lite extra.
Kram på er och skönt att ni fick lite badat och gott tilltugg iallafall :D

Nina sa...

Hoppas ni hittar felet snart, så ni kan få lite lugn och ro, alla. Tänker på er!
Kram Nina