torsdag 1 mars 2012

Bättre skoldag idag

Gårdagens skoldag blev inte så mycket till skola. Läraren Nk och Turbo behövde komma på god fot med varann igen. Därför ställdes inga krav på Turbo om att fixa några lektioner. Jag hade tipsat om att de kunde alltid ta till dataprogrammering om det inte kändes bra på morgonen, och det blev dator och programmering i stället för ordinarie lektioner. Bäst att starta mjukt så relationen mellan dem blir bra igen.

Nk pressade ju Turbo lite för långt i måndags och gör man det kan relationen bli spolierad. De var nu tvungna att släta över det som hänt och försöka komma vidare. Pressar man Turbo för hårt så får man "äta upp" det sen... men inte lätt för någon som inte känner honom väl att veta exakt var gränsen går.




Idag hade de haft vanliga lektioner igen och de var med på banan båda två igen. Det känns ju skönt för det måste bara fungera mellan Nk och Turbo, det finns ju ingen annan på skolan just nu som känner sonen bra. Efter skolan idag har han varit harmonisk och fin igen, bara han fick landa nån minut när han kom in.

Själv har jag jobbat hemma idag, varvat med lite annat som behövde göras. Jag var i akut behov av en ensamdag i hemmet, får nästan panik om det går för långt mellan gångerna.... I helgen var det ju fullt ös här och alla vi tjejer blev nog lite trötta efter det :) Även mannen var supertrött efteråt och det är inte konstigt så som han fick passa upp på oss :) ♥  Jag spikade upp lingonbenstavlan idag som blir ett kärt minne av helgen ♥




Om ni vill läsa Ninas version av helgen är det bara att klicka här så kommer ni till hennes inlägg om vad vi pysslade med :)

Nu får det nog bli lite kvällsbestyr här och jag hoppas det kommer gå lugnt tillväga. Sen är det fredag i morgon.... få se vad den dagen för med sig....
Kramelikram på er ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Åh.. Tack finaste för länkningen! :)

Förstår att mannen blev en aningens trött, han hade ju fullt upp hela helgen! Men han gjorde ett kanonjobb, vi blev verkligen ompysslade allihop. Stort tack igen till er båda!

Så skönt att Turbo fick landa efter det som hände och att dom fick en bra dag tillsamans både han och läraren :)

Jag känner igen det där att man måste känna barnen väl, för annars kan det bli väldigt fel. Och vissa saker måste man gå igenom på nåt sätt. Det är omöjligt att lära sig gränserna utan att åka dit då och då. Skönt när det går smidigt att komma tillbaks igen iaf.

Önskar er en fin helg!
Kram Nina!

Anonym sa...

Jaa du Bellan, den mannen gjorde ett fantastiskt "jobb" som får med beröm godkänt ;)
Förstår att han var trött som han for omkring och passade upp och servade oss "gummor". Fantastiskt god mat och en helg som jag längtar tillbaka till varje dag <3
Skönt att det fungerade bättre i skolan igen!
Så bra att du spikat upp tavlan, då kan du öva varje morgon nudå ???
Kram och återigen, tusen tack till dig och din man för en helt otrolig helg//Lena