lördag 24 mars 2012

Fullt ös!

Här har vi korttidshelg och det innebär förstås fullt ös för mannen och mig... Mannen sa häromdan att det snart är läge för en sån där "göra-ingenting-helg" :). Vi får väl se när vi ska ha tid med det, men det är nödvändigt ibland att ta det lite lugnare när tempot är högt nästan jämnt.

Igår kväll var vi uppe och såg på film lite för länge på kvällen - men det var så spännande så vi kunde inte sluta ;)  Och det var så avkopplande att sitta i lugn och ro och titta, att inte ha något annat än sig själv att passa upp på. Eftersom vi kom i säng för sent i går kväll så var det lite segt att komma upp i morse, men vi var tvungna till det då vi hade en tid att passa. Iväg efter frukost och träffa lite vänner och vi har hunnit med både det ena och det andra. Bl a packade vi fikakorgen för lite picknick, men den som la sig i den innan vi hann packa ner nåt det var förstås Oswald ☺








Vi hann också äta middag ute på dan.




Något som jag och mannen satsade stenhårt på att hinna med under dagen var en skogspromenad. Idag blev det en jobbigare variant. Vi gick 8 km i kuperad skogsterräng och blev helt slut av det, men det är väl meningen också ;)




Njutbart och avkopplande var det iaf i skogen även om det var en ansträngande och utpumpande promenad. Det rensar hjärnan rätt bra iaf och det behövs!




Nu är bastun uppvärmd och de blir lite bastumys med mannens goda tillbehör.


Jag önskar er alla en trevlig lördagskväll ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Det låter som trevligheter alltihop, men visst behöver man "bara vara" lite då och då också. Oswald är klok han! ;)

Var rädda om er!
Saknarkramar!
Nina