fredag 30 mars 2012

En vanlig fredag

Oj, vad tiden springer iväg! Har varit och är lite mycket nu och jag har svårt att hinna med. Nu har vi en helg framför oss då vi har Turbo hemma så det blir iaf inte att vi ska jaga iväg nånstans. Men jag och mannen är i full gång med att planera nästa helg ;) Det blir lite blandad konfekt som det ser ut nu, men vi ska väl försöka få lite vila också... om vi hinner... ;)




Turbo har haft en bra skolvecka, lugnt och skönt förutom ett utbrott i mitten på veckan. Läraren hade berättat att han kommer att få lite längre skoldagar framöver och det var väl inte så populärt.... Anledningen är att man tidigare har kortat ner dagarna alldeles för mycket och det funkar inte för en 7:e-klassare om man ska hänga med i kursplanen vilket Turbo har kapacitet att göra. Han går faktiskt färre timmar detta läsår än han gjorde i 6:an! Vet inte när det kommer att träda i kraft, men bara Turbo kommer in i det så är det säkert inga problem.




Som sagt, nu ligger en helg framför oss och det blir till att försöka få lite gjort på hemmaplan. Mannen har fixat så han har att göra iaf! I fredags när Turbo var på korttids rev han halva altanen på baksidan av huset, den hade liksom gjort sitt :).




Nu gäller det att få ordning där också.... Vi får väl se om han fixar det ;) Tyvärr blev det ju lite kallare väder än det som varit nu några dygn, men bara det är uppehåll så ska det väl gå.

Fick en liten härlig kommentar häromdagen då jag beskrev hur fina personalkillar vi haft omkring Turbo de senaste åren! Finns det bara såna här killar i våra trakter?? Jaa, det kan man undra ;) Frågeställaren har iaf inte sett till dem hos sig.... Mycket ligger nog hos cheferna också. Vissa chefer ser behovet av anpassning på många olika plan, bl a vilken typ av personal som passar individerna. Finns det inte sån personal att tillgå redan i kommunen så får man handplocka så brukaren mår bra. Men jag har förstått att man inte gör så överallt... sorgligt att man inte vill se till brukarens bästa.

Nu ska jag snart ta bussen hem från jobbet, sen väntar lite fredagsmys hoppas jag. På eftermiddagen tog jag mig en lite längre paus än jag brukar göra. Blev nämligen bjuden på en fika hos en vän som också har ett barn med diagnoser. Vi har träffats via bloggandet och sen visade det sig att vi bor i samma kommun!! Idag fick jag träffa hennes söta kille som älskar att gunga!




Må nu så gott allesammans som kikar in här och var rädda om varann ♥ Kram ♥

PS. Tack för komplimangerna för mina bilder!! Blir så glad varje gång ♥

1 kommentar:

Tina sa...

Hoppas kvällen blev mysig och att bygget går bra ! Ni har bättre väder än oss förhoppningsvis för här snöar det och är alldeles vitt igen ! Var rädda om er, kramar Tina