onsdag 15 juni 2011

Förberedelse inför läkarbesök

N har assisterat sonen hela långa dagen idag. Det blev t o m förlängt så jag fick en liten ensamstund här hemma efter jobbet. N tog med sig sonen hem till sig idag så han fick träffa N:s lillebror. N:s lillebror och sonen är lika gamla och har tidigare gått bra ihop. Nu var det väldigt längesen de träffades, men sonen såg fram emot detta mycket. Det gick tydligen så bra så de var kvar där på övertid.

Under tiden fick jag tid att fixa i ordning lite bilder till schema för morgondagen. Inte det lättaste att veta hur man ska lägga upp det och vilka bilder man ska använda sig av. Men efter lite trixande så fick jag ihop det.

Delar av schemat för morgondagen

På kvällen berättade jag för sonen - med hjälp av bilder - att han ska till läkare i morgon bitti, att han ska ta ett venprov och att han ska på röntgen.... Gissa hur det togs emot?? Jo, med en blixtsnabb knytnäve på mig... och sen lite surhet.... Inte så farligt ändå, det hade kunnat bli värre! Sen lugnade han ner sig hyfsat faktiskt och vi har pratat om det vid läggdags och det verkar som det landat lite. Sen får vi ju se hur det går i morgon.

Nu får vi ladda upp med några grejer som vi kan distrahera med, gäller att komma på nåt som verkligen fångar hans uppmärksamhet och kan avleda från provet som ska tas. Vi har iaf fått klartecken från läkaren att ge lugnande medel innan besöket så hoppas vi att det ska göra att besöket faller väl ut.
Tack för era hejarop och lyckönskningar inför morgondagen, det värmer ♥ Kramar till er alla ♥

5 kommentarer:

Anna A sa...

Hej! Vilka underbara föräldrar ni är till eran son:)
En fråga får ni någon hjälp med erans sons utåtagerande betende?

Anonym sa...

Godkväll Bellan!
Jag tittar in och önskar lycka till inför morgondagens bestyr. Det kommer att gå så bra, jag håller tummarna :)
Sov gott nu vännen.
Kramar stora till bästaste du!!!
Lena

Nina sa...

Jag tänker på er idag <3
Kram Nina!

Mamma Z sa...

Finns här fast jag är på semester..du finns med mig i mobilen med din blogg.. kram kram

ann sa...

Bra förberett inför läkarbesöket.Jag känner så igen min ena son i det du berätta så nu har jag gjort lite samma sak.Jag själv har förberett min ena sons läger som är på måndag.Det verkar gå vägen,du gav mig tipset genom att berätta hur du gör.Tack!Kramar från Åland.