fredag 15 oktober 2010

Fredag igen **** AS/ADHD

Kändes lite skönt i morse att det var sista skoldagen den här veckan. Lite slitsamt vissa mornar att få i ordning sonen. I morse var han seg att få upp ur sängen och det blev lite väl sent. Då får man ha en noggrann balansgång - skynda på honom utan att antyda att man är stressad. Känner han av stressen så kommer utbrotten som på beställning. Det gick trots allt hyfsat bra i morse, sen pustar man ut över att det gick idag också.... puh!

På eftermiddagen idag så har mannen och sonen varit in till stan och handlat lite. Vi gör ett nytt försök att ge sonen en kamera... han fick en billig sort som är någorlunda bra.

Om han lyckas hålla den här hel länge så kan man ge honom nåt annat när han bevisat att han är rädd om den. Tyvärr gick den förra sönder i ett utbott tidigt i somras, det går ju så fort så man hinner inte förhindra det. Nu har han varit utan ganska länge och saknar den - hoppas han lärt sig att vara rädd om den... Han är i alla fall jätteglad över att ha fått en ny nu. Jag tycker att det skulle vara ett passande intresse för honom att pyssla med. Det finns ju så mycket att göra när det gäller foto och han är duktig på teknik så han skulle kunna ha mycket roligt med en kamera.       

Jaha, så idag skulle jag för tredje dan i rad försöka få tag på den kvinnan som just nu har bollen i sin hand när det gäller sonens skolgång fr o m nästa läsår. Vad tror ni jag fick för svar i luren idag då??? Jo, "personen ni söker är på sammanträde - återkommer på måndag". MORRRR!!! Nya försök på måndag alltså....

Inga kommentarer: