torsdag 7 oktober 2010

Bättre idag **** AS/ADHD

Nu känns det som jag är lite bättre på banan igen. Spänningarna i kroppen har släppt rätt bra. Slipper jag nu bara att få mannens förkylning så är jag nöjd. 

Det verkar som sonen är inne i en instabil period nu. Han är orolig av sig i skolan. "Fritidstiden" - då han är ensam med assistenten är tydligen lugnare. Han har varit på bra humör på mornarna också och idag är han rätt lugn här hemma efter skola och "fritids". 

Jag tycker också att det ser ut som att sonen har accepterat de båda assistenterna han har nu. Den ordinarie är med honom halva veckan och den som jag tidigare kallat vikarie 2 är med honom den andra halvan.

Idag har jag piggat upp mig med att hämta ett smycke i stan. Jag har låtit göra om lite arvegods som annars bara blir liggande. Två ringar har satts ihop till ett asymetriskt hjärta. Ringarna har tillhört mina föräldrar och min faster som alla betytt väldigt mycket för mig. Sen har jag låtit gravera in min mans och mina två barns initialer på olika ställen. Gravyren från förr är helt bevarad så den finns kvar på båda ringarna. Slutresutatet blev faktiskt riktigt häftigt. Kul att kunna göra nåt användbart av sånt här, och även lägga lite innebörd i smycket.

Resten av dagen har jag jobbat tills jag hämtade sonen på "fritids". Det har gått rätt lugnt tillväga här hemma, så skönt att man kan pusta och andas lite. Ikväll när sonen lagt sig ska jag för en gångs skull inte göra ett enda dugg. Måste koppla av lite nu. Ska sätta mig framför TV:n med en stickning och inte ha ett dugg dåligt samvete för att jag inte tar och städar här hemma i stället. Städningen finns ju kvar till en annan dag, eller hur?!

Inga kommentarer: