tisdag 5 oktober 2010

En konstig dag är över **** AS/ADHD

Gårdagskvällen kändes lite orolig och jobbig för sonen eftersom vi tyvärr fick klart lite sent hur den här dagen skulle bli för honom. Svårt för oss att visa en planering innan allt är färdigt.

Jag fick gå upp extra tidigt i morse för att göra mig själv klar innan jag väckte sonen också extra tidigt. Som tur var så klev han upp med ett strålande humör, trots den tidiga väckningen! Allt går så mycket lättare när man slipper dra upp honom ur sängen... och när man slipper utbrott på morgonen. Taxin hämtade 40 minuter tidigare än vanligt och sonen fick följa med på en extra runda innan det var dax för lämning på skolan. Men jag tror han tyckte det var lite spännande iaf!

Skoldagen var lite annorlunda idag, med ett besök på den större skolan i centralorten där de provar på att ha spanskalektion (inför högstadiet). Buss dit och tillbaka, mera elever omkring sig och en miljö han inte är van vid, gör att han inte är helt trygg förstås. Det hade visst varit lite si och så med koncentrationen idag...

Efter skolan så var R här och mötte honom eftersom jag och mannen inte kommit hem från begravningen. De hade bl a varit ute och cyklat... Det var första gången som R jobbade på egen hand med sonen, men jag tror nog det blir en fortsättning i någon form framöver sen. Det lät iaf positivt.

Vi kom så småningom hem efter en dag i storstaden. Alltid jobbigt med begravningar.... Nu är vi alla trötta och får försöka sova skönt inatt, känns som det behövs nu.

Var rädda om varann!

Inga kommentarer: